11.4.2016

Sunday Zoo


Eläintarha: Mahtava paikka tutkia ihmisen käytöstä.

Kissalaakso on se minun paikkani Korkeasaaressa. Eläintarhat kiehtovat minua edelleen, vaikka kai ne ovat enemmän lapsille kuin aikuisille tarkotettuja. Kerran vuodesa kuitenkin koitan Korkeasaareen päästä, niin tänäkin vuonna ja mielellään keväällä. Eikä edes sinä kevään parhaana päivänä ja aina aamupäivällä. Kaikki tämä siis siksi, että ne rakastamani kissat edes olisivat hereillä. Minä voin pukea ylleni paksumpaa takkia ja tuulelta suojaavaa vaatetusta jos se tarkoittaa sitä, että eläimet ovat jotain muutakin kuin nukkuvia myttyjä. Ja niin ne olivat tänäkin vuonna, toissa sunnuntainen retki oli tuhkusateinen, mutta ehdottomasti sen arvoinen päästä näkemään niitä eläimiä, karhuja vähän liiankin läheltä. Nenän lasiin kiinni painava karhu on ihan kokemus sekin.

Eläintarhoista voinee olla monta mieltä, itse haluan että niillä eläimillä on tilaa. Tosin kokemuksetkin rajoittuvat Helsingin lisäksi Berliiniin, jossa tilaa oli vähemmän, mutta sentään jonkin verran. Tottahan monen näistä olisi parempi olla luonollisessa ympäristössään, mutta missä tilassa sekin paikka on, jossa luonnostaan olisivat? Metsästettäisiinkö siellä nämä sukupuuttoon? Eihän mikään tarha tietysti luontoa voita, mutta ei se tarkoita, ettenkö jaksaisi joka kerta tuntea valtavaa riemua nähdessäni tiikerin, leijonan tai lumileopardin. Koska te olette viimeksi käyneet Korkeasaaressa?

Hyvää maanantaita!Zoo: Exellent place to study habits of human beings.

I love Zoo, a good one where animals have space to move. Like one in Helsinki. A bit over week ago, we went for our yearly trip. Not the best weather, but a bit cold meant animals were active, and I can wear more clothes, if animal are actually moving and I can see them. Do you like Zoos?

Lovely Monday and great new week!

Takki/Coat: Old
Farkut/Jeans: H&M
Kengät/Shoes: Vagabond
Laukku/Bag: Longchamp
Huivi/Scarf: GANT 


6 kommenttia:

 1. Olisipa kiva käydäkin Korkeasaaressa , ei ole tullut vuosiin käytyä! Nalle se näyttää niin pullealta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nalle oli kyllä suloinen. Suosittelen kyllä Korkeasaarta :)

   Poista
 2. En ole moneen vuoteen käynyt Korkeasaressa, vaikka aina siitä on puhuttu ja suunniteltu. Tästä innostuneena otankin asian taas esille kotona. Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa mennä, kummasti menee päivä kun eläimiä katselee :)

   Poista
 3. Juuri tyttären kanssa puhuttiin, että edellisestä Korkeasaaren reissusta on aikaa jo ainakin 7 vuotta, pitääpä pistäytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Hauska vierailu se ainakin itselle on joka kerta :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!