8.8.2017

Valkomustaa sinisellä höystettynä


Klassikot pysyvät muodissa aina.

Minulle klassikoita ovat valkoinen, sininen ja musta. Simppelit kokonaisuudet joissa ei ole juurikaan mitään ylinnmääräisyyksiä. Mangon valkoinen jakku oli pitkälle raskautta sellainen luottojakku jonka puin aina päälleni, nykyisellään toki maha alkaa olemaan sen verran iso että se ei näytä enää hyvältä. Kuvat kun on otettu kesäkuun lopussa jo. Uudempiakin on tulossa, ei huolta, mutta vanhat ensin. Samoin housut toimivat Belly beltin kanssa okein hyvin pidemmän aikaa. Sain työsopivat housut pitkälle kesään. Taisin pitää näitä varmaan joka viikko kesä- ja heinäkuussa.

Sinällään olen selvinnyt aika pitkälle tavallisilla vaatteilla. Nyt kun pienen syntymään on lasketusti se kaksi kuukautta niin kaappi ja erinäiset kikat alkavat tulemaan vastaan, enää ei vaan mahdu. Onneksi tähän väliin osuivat kesäalet ja kun ei ollut liian kranttu sain hankittua muutaman äitiyspaidan vanhojen XL-kokoisten kesäpaitojen tilalle. Niiden ja vanhojen neuleiden ja huppareiden varassa voikin sitten mennä lopun aikaa. Kaikkineen rahallisesti olen laittanut tämän ajan vaatteisiin aika vähän rahaa, loppualejen 7-9€ / paita ovat olleet varsin inhimillisiä hintoja, ovh kun on ollut 20-25€ suurimmassa osassa. Joka alkaa olemaan omaan makuun jo liikaa paidasta jota pitää vain jokusen kuukauden.

Pakko myöntää, odotan sitä että pääsen normaalaihin vaatteisiin takaisin. Enpä tiennyt, että niinkin tavallista asiaa kuin farkkuen kiinni laittamista voi tulla ikävä.

Aurinkoista tiistaita!

Jakku: Mango // Pusero: Next maternity // Housut: Halonen // Kengät ja huivi: Tommy Hilfiger

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!