27.3.2018

Turkoosi jakkuAuringonpaiste on parasta lääkettä.

Kun kevät alkaa tulemaan jo kohisten ja päivät pitenevät pitenemistään, niin ainakin itse huomaan kurottavani kaapista myös niitä keväisempiä värejä. Turkoosi jakku on jotain, jonka puoleen tunnin kääntyvät joka ikinen kevät. Kun päivä pitenee kaivan kaapista tämän saman jakun, käytän sitä jonnekin kesään saakka. Sen jälkeen se taas saa seistä kaapissa sinne seuraavaan kevääseen saakka. Siinä missä raidat tulevat ensin niin turkoosi seuraa kyllä päivien pidentyessä perässä samantien.

Kovin vähän lopulta omistan muuten sesonki vaatteita. Siis sisävaatteita, ulkovaatteet sitten asia erikseen. Tämä jakku on kuitenkin yksi valtavan suuri poikkeus niiden kaikkien muiden joukossa. Taisin aikanaan löytää tämän kirpparilta, en ole ihan varma mitä teen sinä päivänä kun tämän tilalle on löydettävä uusi sinisen turkoosi kaunotar. Vielä ei onneksi ole sen aika vaan koska tämän käyttöä on vuodenaika sidonnaista niin tuntuu, että tämä kestää todella hyvin sitä käyttöäkin vielä toistaiseksi.

Muutoin yhdistelmänä valkoinen, musta ja tummansininen... no, jotkut asiat eivät muutu ja nuo suosikkini ovat edelleen suosikkeja. Ostin kyllä taannoin alesta vähän erilaisemmat housut, pitääkin ottaa kuvat niistä vielä blogiin tässä. Lyhyemmän mittaiset ja vielä maastokuosia, saa nähdä opinko käyttämään niitä missään vaiheessa. Jostain syystä ne kuitenkin vetosivat suunnattomasti.

Onko teillä jotain tiettyä väriä tai vaatetta joka yhdistyy mielesänne suoraan tiettyyn vuoden aikaan?

Upeaa tiistaita ja ihanaa uutta viikkoa! 


Sunshine is the best medicine.

We hare finally there, day is longer than night and getting even longer and longer. And I start to feel like spring. Yes, there is still snow on the ground, spring is late this year. But since there is more sunshine I thought it is time to get my trusted spring blazer out. This one, I only wear it couple of months a year, but I still feel like keeping it. For me, this is spring. Wearing this lovely bright one means spring every time. 

Any clothes that makes you think of spring? 
Great new week!

Jakku/Blazer: H&M (second hand) // Paita/Blouse: Uniqlo // Huivi/Scarf: Zara
// Farkut/Jeans: GAP // Laukku/Bag: Longchamp

Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

2 kommenttia:

 1. Kyllä keväällä aina tekee mieli jotain pirteitä värejä, kun talvella on usein tullut vedettyä päälle jotain tummaa. Turkoosi on yksi suosikkiväreistäni :)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä! Mustaa on kaappi pullollaan ja on niitä pidettykin tässä urakalla. Jos hetken aikaa pitäisi taas värejä ennen kuin se musta taas voittaa.

   Upeaa viikon jatkoa!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!