Muodin huipulle?


Älä koskaan arvostele kirjaa kansien perusteella.

Näemmä myöskään älä koskaan arvostele mekko ostopaikan perusteella. Myönnän! Olin todella skeptinen Lidliin tulleiden Heidi Klumin suunnittelemien vaatteiden suhteen mutta kun sinne sitten kuitenkin uteliaisuuttani piipahdin ja tämän mekon sain käsiini niin eikös se sitten tarttunut mukaan. Kokeilemiseen saakka olin skeptinen tämän kanssa, siis vielä kotonakin. Maksimekko on maino vaate helteille ja siksi kovasti toivoinkin että tämä puuvillainen osoittautuisi hyväksi. En silti ollut ihan varma onko tämä hyvä, mutta tuli se pari kymppiä silti tähän tuhlattua.

Ja kuulkaa en pettynyt! Mekko on ihanan ilmana, juuri oikean mittainen matalien kenkien kassa ja uskomatonta kyllä, leikkauksensa kanssa istuu kuin valettu. En muista koska olisin jostain uudesta merkistä löytänyt kerralla näin hyvin istuvan. Joten tässä tätä asukuvaa sitten ainakin tälle viikolle varmaan riittää, nimittäin hellettä kun on luvassa niin tällä mekolla mennään. Tämä on siis jo pariinkin kertaan pesty, jäi ekalla kerralla suoraan päälle. Ilmeisesti vuodet mallina ja sitten suunnittelijoiden kanssa töitä tehden opettavat suunnittelemaan itsekin. Ainakin omalle kropalle tämä siis istui kuin valettu. Just eikä melkein.

No, tässä on yksi vaara. Tämä on juuri sellainen mekko, jota pitää tyytyväisenä koko kesän päällä. Kun ei ahdista eikä purista. Arvaatteko mihin se johtaa? Jep. Siihen juuri että syksyllä housut kiristää. Vaan päätinpä että niin ei tällä kertaa käy kotona olon kanssa. Vaan täällä aloitettiin aivan uudelleen liikkumisen riemu kävelyn osalta. Kun kerran on aikaa niin hyödynnetään nyt sitten vanhempainvapaata pitkillä ulkoiluilla. Ruokakin pysyy kotona melkein paremmassa kontrollissa kun töissä, neidin kanssa touhutessa tärkeämpää on melkein että muistaa syödä.

Oletteko te ostaneet marketista vaatteita? Millaisia?

Aurinkoista tiistaita!

Mekko/Dress: Lidl // Bolero: Vero Moda // Laukku/Bag: Longchamp

Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

Kommentit

  1. Mekko näyttää kivalta päälläsi.

    En ole pitkään aikaan ostanut vaatteita marketeista. Aiemmin tuli joskus napattua Prismasta joku t-paita tai vastaavaa, mutta nykyisin mieheni hoitaa ruokaostokset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. En minäkään kovin usein, mutta silloin tällöin noita tulee vastaan. Kesällä tuli kyllä pidettyä tätä.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!