Uusi sininen trenssi


Luottovaatteilla on aina paikkansa vaatekaapissa

Jotenkin miellän, että kirjoitin vasta vähän aikaa sitten siitä, miten paljon pidän trensseistä ja miten kohta pitäisi hankkia uusia. Vaan kun selasin noita tekstejä takaisinpäin niin sehän on siis huhtikuun merkintä ( Sininen trenssi ). Totesin tuolloin, että on aika katsella valikoimaa. Vastaan tuli kaikin puolin sopiva heinäkuussa. Lähdimme heinäkuun puolen välin kohdalla perheen kanssa päiväseltään käymään Lempäälässä Ideaparkissa. Ei oikeastaan mitään sen suurempaa mielessä, kunhan nyt vähän ajeltiin edes takas ja pienin tutustui Titinallen maailmaan. Se oli keskellä niitä helteitä, juuri se viikonloppu kun vettä tuli kun aisaa. Ilmastoitu ja kuiva kauppakeskus houkutti enemmän kuin muut suunnitelmat, jotka olivat perustuneet siihen, että vettä ei tulisi.

Päästiin Ideaparkkiin, kierreltiin, leikittiin ja pam! Kappas, täällä on alennuksessa vaikka ja mitä kivaa. No mitä tekee allekirjoittanut, käyttää jokusen määrän euroja kahteen suosikkimerkkiinsä. Kävin ensin Tommy Hilfigerillä hakemassa jokusen paidan ja sen jälkeen GANT:lla hakemassa tämän takin, jakun ja paidan. Olen tässä kertonut, että oli pakko ostaa uusia vaatteita ja kukapa niitä ei mielellään ostaisi -50% alesta myös. Minä ainakin.

Tämä takki aiheutti mietintää kuitenkin hyvän aikaa. Vaikka alennus oli reilu niin takki ei ollut millään muotoa halpa. Sitten tuli mies, joka muistutti, että olen pitänyt edellistä takkia monta vuotta putkeen keväällä ja syksyllä. Että josko nyt vaan panostaisin siihen, että on kunnon takki käytössä jatkossakin. Niinpä siihen sitten laitettiin rahaa jokunen määrä. Alennuksessa, mutta ei missään nimessä edullinen.

Sinne se sitten jäi kaappiin odottamaan että tämän voi laittaa päälleen. Viime viikolla sitten etsin tämän ylleni ensimmäisen kerran ja sen jälkeen takkivalinta onkin ollut tämä. Tummansininen on oma värini ehdottomasti ja laatu on toki tässä oivallinen. Vähän erilainen kuin edellinen takki, mutta ehdottomasti yhtä mieleinen. Vaatekaapin kulmakivi? Ehdottomasti kyllä ainakin omalla kohdallani.

Millainen on teidän luottotakki keväälle ja syksylle?

Upeaa uutta päivää!

Trenssi: GANT // Huivi/Scarf: Mulberry // Farkut/Jeans: GAP //
Laukku/Bag: Longchamp // Kengät/Shoes: Nike 


Seuraa blogia somessa: Instagram // Facebook // Twitter // Pinterest
Lue blogia: Indiedays //  Bloglovin' // Blogi

Kommentit