Pitsimekossa tasavuotisjuhliin


Elämä on liian lyhyt tylsille mekoille.

Olen vuosia pukenut päälleni mustia ja tummansinisiä mekkoja. Niitä on kaapissani useita. Vasta viimeisen parin vuoden aikana olen hankkinut muutakin. Se alkoi punaisesta pitkästä mekosta, jatkui valkoisena, petrolina ja kirkkaana sinisenä. Sitten on tämä, violetin ja vaaleanpunaisen sekoitus. Tilasin mekon Neidin ensimmäisille syntymäpäiville ja nyt se pääsi viime lauantaina uudelleen käyttöön ystävän tasavuotisjuhlissa. Edestä pitsiä, takaa ihan vaan kangasta oleva mekko peittää kädet joka on itselleni aina plussaa. Koska mekossa itsessään on tekstuuria ei se kaipaa kovin paljon koruja seurakseen.

Nämä juhlat olivat todella tilaisuus jossa pukukoodi oli "juhlava" ja kyllä sitä hetken aikaa sai miettiä mikä olisi hyvä. Minä tykkään pukeutua kun siihen on mahdollisuus, ajoittain vaikka se olisikin hitusen enemmän kuin olisi tarpeen. Näissä juhlissa siitä ei ollut huolta, synttärisankari itse on samaa maata kanssani ja hänellä on ihastuttava taito osata kehua toisen vaivannäkö joka kerta.

Minulla kun on niitä juhlavaatteita kaapissa suhteessa enemmän kuin muita vaatteita niin ongelma on yleensä hyvin eri tyyppinen kuin heillä joilla ei samaa valinnan varaa kaapissa ole. Toki sekään valikoima ei aina riitä kuten ennen eräitä maisterijuhlia opimme ( Sininen pitkä iltapuku ). Näissä lyhyemmissä taas sitten riittää tätä valikoimaa. Laskin nopeasti että mekkoja taitaa olla kohta 10. Mikäänhän ei sano etteikö yli puolia niistä voisi pitää arjessakin, mutta ajatusta pidemmälle en ole siinä mietinnässä päässyt.

Tällä kertaa kuitenkin tiesin, että haluan pukea tämän mekon uudelleen päälleni. Vaikeampi paikka oli laukun valinta, kyselin teiltä Facebookin puolella mielipidettä kumman laukun valitsisi - Tumman vai vaaleat .Yleisempi mielipide taipui tumman puolelle ja se talveen olikin oivallinen valinta. Muuten tosiaan koruilla mentiin helmien kanssa. Kannattaa ottaa blogin Facebook ja Instagram seuraukseen jos ne ovat sellaisia sosiaalisen median muotoja joissa muutenkin viihtyy. Tämä lähinnä jos haluaa tietää vähän etukenossa näitä juttuja. Etenkin Instastories on muoto jonne tykkään mennä höpöttelemään enemmänkin ja sinne pääsee mukaan myös lapsiperheen elämää enemmän samoin kuin treenaamista.

Tällaisella asulla siis mentiin viikonloppuna, tälle viikonlopulle onkin sitten luvassa asujen puolesta farkkuja ja huppareita. Toisaalta, ei juhla olisi juhla jos niitä olisi alvariinsa.

Kiitos vielä rakas ystävä juhlista!

Upeaa keskiviikkoa kaikille!

 Mekko: Little Mistress // Laukku: Ted Baker (ostettu käytettynä) // Kengät: Deichmann


Kommentit

  1. Onpa kaunis mekko, sopii sulle hyvin värin ja mallin puolesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura ❤️ Tämä on kyllä noussut suosikiksi.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!