Tummansinen merenrannalla


Pienet asiat tekevät elämästä elämisen arvoisia.

Montako kertaa olen sanonut, että minulle Se Paikka rauhoittua on meren rannalla? Monta, mutta se ei poista sitä, millainen hymy on kasvoilla kun pitkästä aikaa jäät antavat periksi ja oikeasti pääsee kävelemään niihin suosikki maisemiinsa. Yksi omista suosikkipaikoistani on Seurasaari. Enkä ole ainut, kesällä paikka on aivan tukossa, tähän aikaan vielä oli tilaa ottaa kuvia niin että ei oikeasti tarvinnut etsiä paikkaa jossa ei olisi ihmisiä taustalla kuvissa. Ei sillä, etteikö ihmisiä vopisi olla taustalla, jotenkin vaan koen sen itselleni mielkyttävämpänä. Eivät kaikki kuitenkaan halua tulla kuvatuksi.

Tummansinistä tummansinisellä on tämän asun teema selvästi. Hame on käytössä ahkerasti ja pitkästä aikaa kaivoin taas tämän (ja samanlaisen valkoisen) paidan kaapista. Lauren Ralph Laurenin paidat ovat suosikkejani keväästä syksyyn. Ne toimiat kyllä hyvin myös jakun alla talvella myös, mutta pääsevät minusta enemmän oikeuksiinsa näin kun niiden hihat näkyvät ja vene pääntie on kokonaan näkyvissä. Muutoin yhdistin asuun ensimmäistä kertaa tänä keväänä valkoiset tossut ja toki ahkerasti käytössä olleen Balmuirin laukun. Kokonaisuudessa oleva takki oli myös tummansininen, että aika vahvasti se väri on tullut kaappiini jäädäkseen.

Valkoiset tossut ovat itseni takuuvarma kevään merkki ja tiedän, että tulen pitämään näitä koko kevään ja kesän - tai ainakin niin kauan kun ne kestävät. Olin oikeastaan ilahtunut siitä, että aikaisemmin hankitut tossut ovat edelleen kunnossa. Jossain vaiheessa tuntui, että tossut kestivät tasan vuoden eivätkä yhtään sen enempää. Nämä ovat toki vasta toista kevättä käytössä, mutta sekin on parempi kuin se että joutuisin metsästämään uusia. Muutoinkin alan hiljalleen mahtumaan taas keikkiin suosikki kenkiini. Raskaus levitti jalkaa aika tavalla ja nyt se on akjanut palaamaan takaisin siihen kokoon missä ennen raskautta oltiin. Tosin edelleen ne ihan korkeimmat korot ovat mahdottomuus, mutta sen kanssa voinee elää, että ei pidä niitä 10cm korkoja enää.

Pidättekö te valkoisia tossuja? Tuleeko jotain muuta tiettyä vaatettua kaivettua joka kevät esille vaatteiden tai asusteiden puolesta?

Hyvää pääsiäismaanantaita!

Paita: Lauren Ralph Lauren // Hame: Uniqlo // Kengät: Tommy Hilfiger // Laukku: Balmuir

Postauksen kuvat: Teemu Salminen


Kaipaatko inspiraatiota miten yhdistää sininen hame muutenkin kuin sinisen kanssa? Muutama idea:

Sama hame valkoisen neuleen kanssa yhdistettynä talvella:

Ja vielä raitapaidan ja valkoisen jakun kanssa yhdistettynä:

Kommentit

  1. Meren ranta ja meren läheisyys ja metsä ovat niitä rauhoittumisen paikkoja täälläkin. Tummansininen ja valkoinen lempparivärejä. Ehdottomasti kesällä on oltava valkoiset tossut, pysyisivätpä ne aina uuden raikkaina.

    Ihanaa päivää Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös, valkoiset tossut merenrannassa vielä se paras yhdistelmä <3

      Ihanaa uutta viikkoa Tiia!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!