Tapaa minut - Kuka blogin takana on?


Ole oma itsesi. Ihmisten ei tarvitse pitää sinusta ja sinun ei tarvitse välittää.

Huomasin tässä taannoin, että teitä lukijoita on tullut muutamiakin lisää, lämpimästi tervetuloa näin alkuun <3 Mutta halusin myös näin perjantain kunniaksi kirjoittaa vähän enemmän auki itsestäni. Löysin luonnosten puolelta tämän viime vuoden lopulla kiertäneen postauksen luonnoksen ja päätin nyt sitten naputtaa tämän loppuun saakka. Tässä siis uusille ja vanjoillekin vähän pohjainfoa bloggaajasta. 

Avioliittoja?
Yksi joka on edelleen pystyssä ja voi hyvin. Naimisissa on oltu tänä kesänä kuusi vuotta. Jossain vaiheessa kirjoitin jotain häistä bloginkin puolelle, mutta aika pitkälle pidin sen aiheena täältä poissa aikanaan. Syyt olivat aika moninaiset, nykyisin toimisin ehkä eri tavalla. Itse avioliitto voi kuitenkin hyvin.

Kihloissa?
Olen ollut ja siitä naimisiin mentiin puolentoista vuoden kuluttua suunnilleen. Mentiin marraskuussa kihloihin ja häät olivat seuraavan vuoden elokuussa. Aika nopeasti päätettiin että elokuu ja vuosi. Ei haluttu olla vuosia kihloissakaan.Tämä oli semmoinen kun sen tietää sen tietää tyyppinen juttu.

Lapsia?
Yksi yhteinen lokakuussa 2017 syntynyt puolitoistavuotias taapero jolla on omaa tahtoa enemmän kuin pienessä kylässä. Aivan kaikki on tällä hetkellä alkuun ei, mutta nopeasti pää kääntyy ja sitten taas nauretaan yhdessä. Ihan äitinsä lapsi siis temperamentin puolesta.


Lemmikkejä?
Ei ole eikä todennäköisesti tulekaan. Olen itse kissalle lievästi allerginen, mutta kuitenkin sen verran että en halua kokeilla ja koiran kanssa aamulla herääminen ei oikein innosta. Saa nähdä millainen taistelu siitä sitten Neidin kanssa jossain vaiheessa tulee.

Leikkauksia?
Yksi. Neiti syntyi sektiolla.

Tatuointeja?
Kaksi, yksi selässä ja yksi jalassa. Aina sanotaan, että kun ottaa yhden tulee hinku ottaa lisää. Minä olen ollut lohikäärmeeseeni ja yksisarviseeni tyytyväinen monta vuotta tällä tavalla. Ne tasapainottavat toisiaan ja on sijoiteltu just eikä melkein. Neidin nimen lisään vielä jossain vaiheessa yksisarvisen yhteyteen syntymäpäivän kanssa. 

Lävistyksiä?
Ei enää korvanlehdissä olevia reikiä kummempaa. Joskus muinoin oli korvan rustossa yksi, mutta se on aikaa sitten kasvanut jo umpeen.

Muuttoja?
Aika vähän itseasiassa. Nykyisessä on asuttu nelisen vuotta, edellisessä yli kymmenen. Pitkä asuminen kun koti tuntuu kodilta. Uusi on haaveissa parin vuoden sisällä, mutta saa nähdä miten sen kanssa käy.


Ampunut aseella?
Olen itseasiassa useammallakin. Olen osallistunut päivän mittaiseen ampumatahtumaan jossa sai kokeilla useampaakin. Erilainen kokemus, mutta ehdottomasti kokemus.  

Ottanut lopputilin?
Olen ja se oli oikea ratkaisu.

Ollut saaressa?
Montakin kertaa. Pääkaupunkiseudulla asuvalle Suomenlinna on lähellä ja isommallakin saarella on monesti tullut käytä noin Irlannin muodossa ja onhan se Lontookin saarella. Pienemmilläkin useamman kerran. Meren rannalla lataan itseni, joten saaressa olo lataa akkuja.

Autosi?
Meillä on perheenä semmoinen perhefordi. Tummansininen. En ole oikein autoihminen mutta sinne mahtuu perhe ja tavarat kivasti.

Ollut lentokoneessa?
Useammankin kerran. Silti jännitän lentämistä. Ennen pelkäsin, mutta tein jossain vaiheessa niin usein työmatkoja edes takas naapuriin, että pelko vähän hälveni vain jännityksen puolelle. En silti erityisemmin nauti lentämisestä. 

Kuvat postaukseen on kerätty blogin vuosien varrelta.
Aurinkoista perjantaita ja ihanaa viikonloppua! <3


Kommentit

  1. Ihana postaus :). Monta asiaa oli tiedossa, kun blogiasi olen seurannut niin kauan, mutta jotkut asiat olivat uusia :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että oli mieleen! Arvelin että kysymysten muodossa saattaa tulla jotain uusia juttuja esille vielä myös teille jotka olette seuranneet pidempäänkin blogia :)

      Poista
  2. Kiitos tästäkin postauksesta <3

    VastaaPoista
  3. Lentämisestä en tykkää minäkään, ja huomaan, että pitempi aika edellisestä lentokerrasta kuluu, sitä enemmän jännitän. Ja olen sentään joutunut työni puolesta lentelemään aikanaan niin paljon, että voisi kuvitella, ettei tunnu missään. Mutta ei vaan jotenkaan ole se ilmatila ihmiselle luontainen elementti mun mielestä..

    Aivan ihana punainen mekko sulla kuvassa! Onko edelleen käytössä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä, ei ole ihmistä tarkoitettu lentämiseen millään muotoa. Sama homma täälläkin, kun lensin useammin siihen tottui paremmin. Nykyisin se on harvinaista "herkkua" ja senkin takia siis jännitän enemmän.

      Mekko on vuoreton Marks and Spencerin mekko joka käytännössä kului liki puhki käytössä. Se on siis päätynyt roskikseen jo useampi vuosi takaperin, kuva itsessään on 6 vuotta vanha. Kaipaan vastaavaa mekkoa kyllä, mutta ei ole toistaiseksi tullut vastaan vielä. Tuo oli juuri oikean sävyinen punainen itselleni.

      Poista
  4. Kiva oli oppia sinusta lisää. Voipi olla, että nappaan tämän postausidean mukaani <3
    Ihanaa viikonloppua sinulle Satu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli aidosti kiva postaus toteuttaa, aika erilaisia kysymyksiä kuitenkin, mutta silti sellaisia kivan kepeän kiinnotavia.

      Ihanaa uutta viikkoa Outi!

      Poista
  5. Kiva postaus. Useimmat asiat jo toki tiesinkin olemmehan tunteneet blogin kautta toisemme jo vuosia. Niin se aika rientää ;)
    Ihanaa viikonloppua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara! Tosiaan, olen tätäkin blogia 8 vuotta jo pitänyt, aika monta vuotta siis mennyt tämän harrastuksen parissa ja edelleen se vaan porskuttaa :)

      Hyvää uutta viikkoa!

      Poista
  6. Olipa kiva postaus ja kyllä täältä mullekin uutta tietoa tuli. :) Kivaa viikkistä Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3 Tosi kiva, että jotain uuttakin tämän kautta selvisi!
      IHanaa uutta viikkoa <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!