Tämän hetken suosikit samassa asussa


Kyse ei ole merkistä, kyse on tyylistä.

Tällä hetkellä tuntuu tyylini olevan hyvin tietyn tyyppinen. Keväästä saakka olen nojannut enemmän ja enemmän vaaleanunaisen sävyihin, löydettyäni vihdoin ne itselleni sopivat versiot tunnun hakevani sitä päälleni joka ikinen päivä. Samoin puen todella herkästi päälleni valkoista, harmaata ja edelleen sitä sinistä. Yhteen sopivia vaaleita neutraaleja. Tottakai kesällä on tekemistä asian kanssa, vaatteet ovat muutenkin vaaleampia, mutta toistaiseksi ainakin sama ajatus pitää näitä syksylläkin. Miellän tämän hetken väripaletin, höystettynä tietenkin sillä tummansinillä ja mustalla omikseni, kovasti ainakin olen ajatellut pitäväni valkoista myös talvella. En tosin ehkä kengissä, sen verran realiteettia tässä maassa asuessa on kuitenkin oltava.

Tyylillisesti olen tainnut mennä ehkä siihen naisellisempaan suuntaan niistä "pelkistä" farkuista. Tyylissä on enemmän yksityiskohtia, edes vähän jotain juttua kun aikaisemmin se oli hyvinkin ksandinaavisen tiukasti simppeli. On se edelleen aika yksinkertainen jos vertaan pohjoismaiden ulkopuolelle tätä pukeutumistani. ensinnäkin pidän päälläni puolta vähemmän koruja kun vaikka etelä Euroopassa noin karkeasti ajateltuna on tapana pitää. Koen kuitenkin, että itselleni tyyli on hyvin erilainen kuin se oli. Se on naisellisempi. Pidän enemmän hameita ja mekkoja kuin pidin aikaisemmin. Ihan vielä ei ole pitsiä tyylissä mukana, mutta ei ihan kauheasti kyllä puutu, olen nimitäinkeväästä saakka ainakin miettinyt, että voisin kokeilla uudemman kerran pitsiin pukeutumista. 

Tässä asussa on siis sitä kaikkea, paljon yksityiskohtia ja itselleni tällä hetkellä ominaisia värejä. Marjapuuron värinen jakku onollut monessa mukana ja etenkin vajaamittaisten hihojensa takia se on ihan suosikkini. Tykkään rullata jakun hihoja muutenkin, tämä tekee sen puolestani. Teen rullausta ympäri vuoden, luulen että tapa on lähtenyt koneella istumisesta töissä, eipähän osi hihojen napit näppikseen kun kirjoittaa. Raidallinen paita on ikivanha, mutta edelleen yksi suosikki t-paidoistani kesällä, etenkin yhdistettynä tähän midimittaiseen hameeseen. Olen pitänyt näitä Uniqlon hameita useamman kerran, useammin kuin mitä blogissa oikeastaan on missään vaiheessa näkynyt. Kesällä enemmän valkoista ja vaalean violetti, olen vähän ehkä säästellytkin sinistä sinne talveen taas uudelleen. Ehdottomasti ostos joka omalla kohdallani kannatti ja tuo hymyn huulille.

Valkoiset kengät, harmaa laukku, sininen huivi ja sitten kaiken keskelle musta vyö tuomaan vähän edes ryhtiä kokonaisuuteen. Kokeilin tätä kokonaisuutta myös ilman vyötä ja tuntui samantien että siitä puuttuu jotain. Kokeilin myös vaalealla vyöllä, mutta silti kaikki jäi vähän pliisuksi. Musta on kuitekin hyvä kontrastiväri joka antaa kivasti pientä potkut muutoin niin vaaleaan kokonaisuuteen. Korut ovat saman kuin "aina ennenkin". Olen pitänyt noita samoja korviksia yli neljä vuotta jo, samoin samoja sormuksia. Pitkäikäisin tyyli on siis koruissa, niissä en ole tuntunut saaneen suurempaa inspiraatiota suuntaan tai toiseen. Mahdollisesti tosin se oli se ensimmäinen asia myös joka tyylissäni muuttui. 

Millaisia ovat teidän tämän hetken vaate- ja tyyli suosikkinne?

Ihanaa maanantaita ja upeaa uutta viikkoa!

Jakku: Vero Moda// Paita: Primark // Vyö: Longchamp // Hame: Uniqlo //
Laukku ja huivi: Balmuir // Kengät: Tommy Hilfiger


Käy vilkaisemassa miten hameen tyyli muuttuu paitaa vaihtamalla:


Jakusta on moneksi, tsekkaa millaisia kokonaisuuksia sen kanssa on taiottu aikaisemmin:

Kommentit

  1. Olis joskus kiva nähdä asupostauksia ilman noita ainaisia huiveja! Syksyllä ja talvella ne sopivat, mutta kesäkuumalla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka. Heinäkuulta löytyy neljä postausta jossa on asukuvia ilman huivia. Käytännössä siis yli puolissa asupostauksia kuvissa ei ole huivia :) Ja koska käytän noita huiveja myös kesäkuumalla, ihmisenä joka sietää kuumaa kohtalaisen hyvin (ja kylmää huonosti), niin tottahan ne asupostauksissakin näkyvät.

      Poista
  2. Ihana kesäinen asu, tykkään :) Ja marjapuuron värihän on yksi tämän syksyn trendikkäimpiä värejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Enpä tiennyt sen oleva syksylläkin vielä trendiväri, mutta kiva että trendikkyys säilyy :)

      Poista
  3. Ihana asu ja pehmeät värit sopivat sulle todella hyvin. Minulla on aivan liikaa tummia vaatteita, mutta ei sentään kaikki mustia (vaikka se taitaakin olla suosikkivärini). Minun tyyli on rento, mekkoja ja tunikoita...siinäpä tuo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi <3 Tummia vaatteita oli mullakin ennen kaappi täynnä, mutta hiljalleen sieltä sitten vaihtui vaaleisiin, useamman vuoden prosessi tämmöinen. Mekot ja tunikat on kyllä kivan rentoja molemmat :)

      Poista
  4. On kyllä kiva tyyli, tyttömäinen ♥ Mulla tyyli vähän vaihtelee, kesällä värikkäämpää ja syksyllä maanläheisempää. Musta on kyllä mun luottoväri, toki rinnalla kulkee vaaleanpunainen pehmentämässä.

    Ihania kesäpäiviä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maikku <3 Mustan ja vaaleanpunaisen yhdistelmä on kyllä niin kaunis <3

      Poista
  5. Marjapuuro sopii sulle kyl nii hyvin! Ihanan pehmeä sävy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Se on kyllä kiva väri josta muuten vaan tämä sävy sopii, kokeilin tummempaa yksi päivä eri liikkeessä ja ei toiminut yhtään.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!