Aika palata takaisin - Vai onko?


Emme voi saavuttaa haluamaamme pysymällä sellaisina kuin olemme.

Kuukausi ja jokunen päivä on vierähtänyt edellisestä blogi postauksesta mutta täällä ollaan jälleen. Muutto on saatu suoritettua, tavarat on purettu, lapsen Ryhmä Hau kaksivuotis synttärit juhlittu. Samalla olen pysynyt tiukasti ruokavaliossa ja treenannut täysillä. Kaiken tämän keskellä tauko blogista tuntui oikeastaan pakolliselta, aika ja jaksaminen ei riittänyt enää tälle puolelle ollenkaan.

Myönnän myös miettineeni muutamankin viikon haluanko edes jatkaa blogin kirjoittamista. Tuntui vaikealta palata takaisin, mietin mistä oikein kirjoittaisin. Homma kun on niin että testaan uutta kosmetiikkaa aika harvoin. En voi kirjoittaa arvosteluja ja olemassaolevien esittelyssäkin menee vain tietty aika. Vaatteiden osto on aika vähäistä sekin nykyisin, asut käyvät todella nopeasti tylsiksi tällä menolla. Tämän lisäksi ostokset teen pääosin käytettynä jos vaan sellaisia satun löytämään. Olen käyttänyt tarkoituksella aikaani siihen, että mietin mikä on oikeasti se oma tyylini ja hankkinut nyt vaatekaappiini vain vaatteita joista jokaista haluan pitää päälläni mahdollisimman paljon.Reseptejä kokeilen, etenkin näin ruokavaliolla todella vähän ja treenaamisestakaan en saa kovin montaa postausta lopulta aikaan... Mistä ihmeestä sitten kirjoittaisin?


Kunnes sitten totesin, että ehkäpä oikeastaan kaikesta tästä. Siitä miten lopulta löytyy se uusi mekko joka menee arkeen ja juhlaan ja millainen operaatio sen etsiminen oli kun sen halusin käytettynä hankkia. Näkemyksiäni kestävästä kulutuksesta, miten meillä on huomioitu kotona pienillä teoilla sekä kulutuksen vähentäminen että kierrättäminen. Miten tämän kaiken voi tehdä ihmisenä joka kuitenkin rakastaa edelleen shoppailua ja uuden hankkimista. Joka haluaa että ympärillä on kaunista. Mitkä ovat ne omat valintani siihen, että maapallo säilyisi lapselleni ja siitä seuraavillekin sukupolville.

Väliin kirjoitan varmasti myös treenaamisesta ja ruuasta, ne muutamat uudet reseptitkin jotka on tullut tässä välissä jo kokeiltua. Otan jopa kuvia kotoa, ainakin siinä vaiheessa kun saadaan hankittua uusia asioita tai jossain vaiheessa ehkä jopa laitettua ne lamput sinne kattoon saakka.

Nämä kun ovat itselleni sellaisia asioita joissa haluan kehittyä ja joissa haluan kertoa myös sitä omaa matkaani. Matkaani siitä miten jotkut tavat toimivat ja toiset eivät. Miten paljon välillä kutkuttaisi ostaa suunnilleen kaikki mahdollinen uutena, koska olisihan se helppoa... mutta ei se kovin kestävää ja lopulta lompakkokin kiittää kun näkee vaivaa.


Sen lisäksi haluan aidosti kehittää myös tapojani organisoida aikaani ja johtaa omaa ajankäyttöäni vapaalla. Osaan sen nimittäin töissä aika hyvin, mutta mikä ihme syö aikaani vapaalla? Siitäkin matkasta varmasti tulen kertomaan enemmän, mikä keino oikeasti toimii.

Siihen suuntaan siis blogia viedään. On aika palata takaisin mutta vähän ehkä vielä erilaisena. Sellaisena mitä mietin jo keväällä tekeväni, mutta johon ei sillä hetkellä oikein energia riittänyt. Nyt ollaan kuitenkin tilanteessa jossa se muutto on takana ja on aika keskittyä jälleen siihen arkeen täysillä.

Sellaisia mietteitä, ja kuvia sitten viimeisen kuukauden ajalta.

Ihanaa sunnuntaita kaikille!
Teitä on ollut ikävä!

Kommentit

  1. Kiva kun tulit taas kirjoittelemaan. Olen pitkään lukenut blogiasi mutta en ole tainnut juurikaan kommenttia jättää. Hyvältä kuulostaa suunnitelmasi blogin jatkosta. Itseäni kiinnostaa kovasti tuo ajan hallinta vapaalla. Vinkkejä siis kaivataan😃. Terveellinen ruokavalio, liikuntaan liittyvät jutut ja ylipäätään arjen pyöritys ja organisointi ovat mielenkiintoisia aiheita. Niistä saa aina ajattelemisen aihetta ja inspistä omaankin elämään. Aina ei tarvitse ostaa uutta ja hankkia valtavaa vastevarastoa. Minä käytän lähes kaikki vaatteet loppuun asti ja hankin vasta sitten uutta. Mukavaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä vinkkejä laitan tulemaan, kävin oikeasti tosi hyvää keskustelua tuossa viikonloppuna aiheesta josta jäi muhimaan muutamakin idea sen kanssa, millaisia tapoja ihmisillä on ja mitkä niistä voisi toimia itsellä. Tai kenties joku tapa joka toimisi jollan muulla, voihan nekin vinkata vaikka ei meidän huusholliin sovi yhtään.

      Itse koetan käyttää vaatteeni loppuun, aina se ei onnistu. Etenkin näin ruokavaliolla tulee tilanteita joissa oikeasti vastassa on se että vaatteet roikkuvat päällä. Pääosin olen ne sitten joko myynyt tai vienyt kierrätykseen noin muutoin. Paljon enemmän harkiten sitten ostankin näitä uusia enää. Näistäkin tulee kyllä juttua, koska hauskaa se on ollut niitä saalistaa myös.

      Eli kaikkea tuota, arkea, liikuntaa, ruokia ja ihan vaan mietteitä siitä miten ruuhkavuosista selviää ilman että kokee että aika vain katoaa käsistä.

      Poista
  2. Wau mitkä tarjoilut, ootko itse tehnyt? Ja alkoi kiinnostaa millä ruokavaliolla olet kun itsekin painoa pudotellut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, en todellakaan itse tehnyt :D Ostin kaupasta ja Kakkumo Annasta sitten kuppikakut ja tuon ihanan kakun. Treeniohjelma ja ruokavalio ovat alunperin Matiaksen tekemät: https://www.samegoaltraining.fi/ Mutta mulle on tehty erikseen ruokavalio vielä noiden lisäksi, joka siis valmentajan räätälöimä elämäntilanteen haasteet huomioiden. Mulle sopii kolme kertaa viikossa kovaa treenaaminen ja siihen aika kurinalainen ruokavalio päälle. Sillätavalla kurinalainen että se pudottaa painoa, mutta sallii lopulta aika normaalin elämän ilman herkkuja kuitenkin. Ei ole kaikkien juttu, mutta itse jatkan ainakin maaliskuulle saakka tässä kelkassa :)

      Poista
  3. Olipa kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa. Onnea uuteen kotiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi <3 Täällä ollaan taas mukana menossa :)

      Poista
  4. Kiva kun oot takaisin!
    Mä itse aloitin uudessa työpaikassa uudessa työssä kuukausi sitten ja se on vienyt kaiken energian. Tänään oli tarve heittäytyä sohvalle ja sukeltaa blogimaailmaan, ottaa hetki itselle. Sun blogi on yksi niistä harvoista, joka on vuosien varrella pysynyt mukana, kiitos kun jaksat jatkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helipaulan <3 Uusi työ vie kyllä aina energiaa kun koko ajan oppii uutta. Vaikka asian osaisi niin monesti järjestelmät ja/tai työtavat ovat kuitenkin uusia ja aina on se uusi työporukka johon sopeutua ja miten se toimiikaan taas.

      Ihana kuulla että oot jaksanut tätä blogia seurailla. Täällä ollaan taas, nyt kun muutto on tehty niin jaksaa kirjoitella taas eikä illat mene laatikoita purkaen :)

      Poista
  5. Kaunis mekko sinulla synttäreillä ja miten mahtava synttärikakku!
    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Onnea uuteen kotiin ! Mukavaa, että olet palannut takasin blogin pariin. Minusta juuri arjen pienet jutut ja mietteet kuluttamisesta, treenaamisesta jne. ovat kaikki postauksen arvoisia asioita. Ei blogi postausten tarvitse olla mitään ihmeellistä, tavallista arkea meistä suurin osaa elää ja siitä on myös kiva lukea.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!