Vaaleita klassikoita


Nainen ajattelee kaikkia värejä, poislukien värien puute. Olen sanonut että mustassa on kaikki värit. Samoin valkoisessa. Niiden kauneus on absoluuttista. Se on täydellinen harmonia.
- Coco Chanel

Kerroin tiistaina ostaneeni useamman uuden vaalean vaatteen ja tässä postauksessa kuviin pääsee niistä kaksi. Valkoinen hihaton vesiputouskaula-aukollinen YouFACEn paita on ostos jota en osaa kuvailla muuta kuin sanoilla klassikko. Se menee ilman jakku tai takkia kesällä, talvella se on niitä täydellisiä jakun alle laitettavia paitoja. Tämä kokonaisuus oli maanantaina töissä päälläni ja koko päivän olo oli puetun ja huolitellun oloinen fiilis. Aluillasta sama kokonaisuus oli kuitenkin juuri sopivan rento myös lapsen harrastuksen pariin. Paita oli siis ainakin omaan silmääni oikea löytö, voi huoletta heittää pesukoneeseen ja se on yht kauniin näköinen tullessaan sieltä ulos. Helppo vaate, sellainen joka on kaapissani niin kauan että se hajoaa.

Toinen löytö oli tämä NOOM:n takki johon ihastuin myös samantien. Ensinnäkin hihat! Juuri sopivan mittaiset niin, että ei ole tarve rullailla niitä koko ajan vaan jäävät kivasti kyynepäihin. Toisekseen taskut! Huomaan kaipaavani vaatteisiini nykyisin taskuja ja tässä takissa sellaiset on valmiiksi jo olemassa. Oma ajatukseni on pitää takkia siis ennenkaikkea sisällä näin talvella ja keväällä, vaan miksi ei kesällä korvaamaan takkia vilpoisempana päivänä. Tiedä häntä, sen näkee sitten.

Kokonaisuus kaikkineen on itselleni sellainen hyvän mielen kokonaisuus, sellainen jossa viihdyn ja jonka kanssa tunnen oloni varsin kotoisaksi. Huomaan tyylin muuttuneen taas enemmän rennomman suuntaan. Kun ei ole tarve pukeutua jakkuun niin kovin usein se jääkin kotiin kaappiin roikkumaan ja tilalle tulevat tällaiset rennommat versiot. Ongelma on myös se, että jakut ovat yksi niistä asioista jotka enevät tiukkaan syyniin keväällä sen suhteen mikä niistä enää istuu ja mikä ei. Vuosikausia käytin jakkuja ja pidän niistä edelleen kyllä. Toimistossa jossa kuitenkin työkengät ovat villasukat koen niiden olevan vähän turhankin hienoja, ainakin aika ajoin. Haluan toki pitää kaapissa muutaman mutta keväällä käyn sitten kovemmalla kädellä läpi niitä jotka joutavat pois.

Samaan aikaan huomaan kaipaavani muutamaa tietyn tyylistä bleiseriä sinne tilalle. Taitaa siis olla aika avata silmät niiden valikoimalle jossain sopivassa kohdassa keväämmällä. Vanhat ensin pois, vastsa sitten niitä uusia tilalle kuitenkin! Ja silloinkin ehkä harkiten onko niille oikeasti tarve.

Olen tässä viikon aika miettinyt miksi ihmeessä joka kevät koen valtavaa tarvetta uusia kaikki vaatekaapissa. Jotain vastauksia olenkin löytänyt mutta tämä postaus turpoaisi ihan suhteettoman pitkäksi jos jäisin niitä miettimään joten säästän sen sitten sunnuntaille sen pohdinnan. Siihen saakka voin vain ihastella näitä upeita kauniita vaaleita uutuuksia joita kaappiini on tullut. On muuten ollut harvinaisen helppoa pukeutua töihin tällä viikolla, koen tehneeni pelkkiä löytöjä.

Millaisia vaaleiden värien käyttäjiä te olette?
Aurinkoa tiistaihin!

Paita: YouFACE (second hand) // Takki: NOOM (second hand) // Farkut: GAP //
Huivi: Balmuir // Laukku: Mulberry (second hand)

Postauksen paita ja takki on ostettu Rekki.fi palvelusta joka ei ole postausta sponsoroinut eivätkä he ole pyytäneet mainitsemaan palveluaan postauksessa. Tämän viikon postauksen vaatteisiin sain heiltä kuitenkin pienen alennuskoodin, jonka turvin ostokset on tehty. Tämä ei tarkoita että näitä postauksia olisi pyydetty tekemään vaan haluan itse kertoa teille palvelusta joka sopii omiin arvoihini. Olen täysin ihastunut Rekki.fi vaivattomuuteen ja siihen miten hyvin läpikäyty valikoima ja toimiva palvelu heillä on. 

Tiistain postauksessa yksi näistä vaaleista ihanuuksista:

Kommentit

  1. Aika vähän valkoista löytyy minun kaapista. On siellä pari t-paitaa pitseillä ja yksi puhvihihainen paita ainakin :)
    Valkoinen on mustan lisäksi hyvä siitä, että sen voi yhdistää mihin väriin vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen ja musta ovat hyviä kyllä, toimivat kaikkien muiden värien kanssa tuoden hyvä kontrastia kokonaisuuteen.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!