Huhtikuusta huhtikuuhun


Vuodet vierivät, tyyli pysyy samana.

Selasin taannoiseen postaukseen erilaisia sinisen, valkoisen ja mustan yhdistelmiä ja unohduin samalla katselemaan eri tyylin vaatteita huhtikuusta 2012 huhtikuuhin 2020. Vain 2017 taitaa puuttua välistä näiden osalta. Totesin että keväällä samat asiat tuntuvat hallitsevan sitä pukeutumistani kuten tekevät nytkin. On vaaleita värejä, on värikästä jakkua. Jakun väri toki on vuosien saatossa vaihtunut, mutta keväällä päälle pukemani vaatteet tuntuvat olevan kaikki sellaisia että puen uudelleen ja uudelleen saman tyylisiä vaatteita ainakin päälleni.

Ajattelin siis ottaa asujen muistelumatkan tälle tiistaille, mistä erityisesti pidin ja mistä puolestaan en kulloisessakin tyylissä. Ensimmäinen kuva on tältä vuodelta, parin viikon takaa, joten luonnollisestikin tällä hetkellä pidän siinä kokonaisuudessa kaikesta. Musta tuo esille vaaleita värejä kauniisti, värikäs jakku ja vaalea huivi pääsevät oikeuksiinsa.

Vaan palataan kuitenkin ajassa taaksepäin:


2012 ja 2013:
Jos jostain nautin tuossa 2012 kokonaisuudessa niin tuo turkoosi jakku. Käytin sen kertakaikkisen hajalle saakka ja pitäisin sitä edelleen jos se edelleen vain olisi ehkä. Tuo sifonki paita on edelleen olemassa kaapissa. Farkut tottakai ovat edelleen kovin itseni näköiset, laukun käytin pehmeänä keinonahkana senkin loppuun, samoin valkoiset kengät. Kaikkineen kokonaisuus on sellainen että pukisin sen edelleen ylleni, etenkin tuolle jakulle keksisin vaikka ja kuinka käyttöä.

2013 minulla oli keväällä vielä ruskea vaihe. Pidin noita ruskeita farkkuja aika kauan, kunnes ne antoivat periksi jonka jälkeen en ole uusia hankkinut. Farkkuja ja sen paremmin laukkuakaan ei enää ole. Sen olen myynyt pois. Sen sijaan tuon paidan pukisin edelleen ylleni jos sen omistaisin, vyö on kyllä kaapissa edelleen. Puseron heitin jossain vaiheessa pois, halpakaupasta ostettuna sekin alkoi hajoamaan.


2014 ja 2015:

Valkoinen jakku ja raidallinen paita? Löytyy! Eivät nämä kaksi, mutta vastaavat kyllä eli uusinut olen samat vaatteet. Huivi on tallessa, pidin sitä häissäni joten sillä on niin valtava tunnearvo että siitä en ole luopumassa. Ruskean laukun myön vasta pois, vajaa vuosi sitten kun en kuuteen vuoteen käyttänyt sitä. Mustat farkut jäivät myös kuuden vuoden taakse, en jotenkin osaa niitä pitää vaan itselläni farkkujen tulisi mielellään olla siniset. Nuo punaiset kengät ovat mallia joita omistin kolmet, joista luovuin tänä syksynä kaikista vasta. Ne olivat siis kuusi vuotta The Kesäkengät joissa menin heti kun pystyin.

2015 kuvassa on ensimmäisen kerran laukku joka on edelleen minulla ja jota edelleen pidän. Longchampin isompi konjakkinen laukku on ollut tuolta saakka uskollinen ystävä jota käytän säännöllisesti. Huivi samoin on sellainen jota pidän edelleen, se on yksi suosikkini etenkin näin keväällä. Farkut ja pusero puolestaan ovat liian suuria, tyylillisesti ne ovat toimivia ja sellaisia että pitäisin niiden tyylisiä edelleen päälläni.


2016, 2018 ja 2019:

Farkut ja valkoinen jakku jonkun värisen puseron kanssa. Kaikki nämä kuvat voisivat olla edelleen ylläni, vaikka kaikkia näistä ei kaapissa enää tällaisenaan ole. Valkoinen jakku on edelleen olemassa, ei tosin kumpikaan näistä, bolero sen sijaan löytyy kyllä. Laukut ovat edelleen kaikki olemassa, samoin noita siniä farkkuja tosiaan on useampia vaikka ei juuri noita tiettyjä mahdollisesti olisikaan. Musta t-paita toki on, itseasiassa taitaa olla tuo nimenomainen vielä jäljellä. Violetti ja vaaleanpunainen sen sijaan ovat siirtyneet eteenpäin. Kumpikin pääosin siksi että ne ovat aivan liian suuria tällä hetkellä vielä.

Kaikkineen kun katsoo näitä kokonaisuuksia niin valkoiset sifonkipuserot ovat olleet seurauna useamman kevään ajan. Samoin kaikki eriväriset jakut. Aika samalta tyyli näyttää vuodesta toiseen. Itseäni tämä yllätti, en ajatellut että nämä olisivat olleet niin samanlaisia kun aloin näitä etsimään. Täytyy siis sanoa, että vaikka kuvittelin tyylini jonkun verran kuitenkin muuttuneen niin näemmä se on kuitenkin pysynyt kohtalaisen samanlaisena.

Mitä pidätte tämän kaltaisista postauksista?
Mikä asuista oli suosikkisi?

Aurinkoista tiistaita!

Kommentit

  1. Ihania asuja ja näytät upealta! Tuo pinkki jakku on niin kivan värinen, pinkit vaatteet on minun lemppareita:) Mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuo pinkki jakku on kyllä niin kiva ja todella ahkerasti käytössä myös!
      Ihanaa viikon jatkoa! <3

      Poista
  2. Valkea pusero ja erityisesti nuo ruskeat farkut! Todella kivan näköiset vyön kera! Farkkujen värisävy on jotenkin ihanan syvä - ollapa tuota väriä tarjolla nyt jossain, kyllä ostaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kaunis yhdistelmä värejä vaikka harvemmin enää ruskeaa puen. Totta kyllä tuota ei ole hetkeen näkynyt kaupassa mutta voisiko nousussa oleva 1970-luku tuoda mukanaan noita maanläheisiä sävyjä jälleen kauppaan.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!