Kun omat asut toimivat inspiraation lähteenä


Vitsi, onpa ollut kiva asukokonaisuus!

Tuo oli ajatukseni, kun viime viikon Huhtikuusta Huhtikuuhun postausta varten selasin ei vuosien asukokonaisuuksia. Eniten silmääni tuntui mielyttävän tuo vuoden 2016 kokonaiuus. Sen osista vain laukku on oikeastaan enää olemassa identtisinä, mutta sen sijaan kaapissa on edelleen sininen huivi, valkoien jakku, vaaleat farkut ja musta t-paita. Sieltä löytyy myös (yksi jos toinenkin) musta laukku. Alunperin White blazer outfit otsikolla liikkunut postaus kertoo hyvin yksiselitteisesti mistä vaatteet on hankittu, josta syystä bongasinkin tuon hehkutuksen postauksen farkuista. Siitä miten mukavat ne ovat jalassa ja miten niiden malli on just eikä melkein. Kaikki farkut sen jälkeen ovat olleet samaa mallia, koko vana on vaihdellut. Siinä mielessä siis hyvällä mallilla nämä farkkuhommat että neljä vuotta sitten löytyi jo malli josta en ole sen koommin vaihtanut pois.

Aloin tässä menneenä viikonloppuna sitten selaamaan enemmänkin noita vanhoja kokonaisuuksia ja totesin että etenkin tuolta 2016 vuoden asuista on ammenettavaa tyylillisesti vaikka kuinka. Monet kokonaisuudet ovat sitä samaa tyyliä, johon tukeudun nykyisinkin. Monet osat ovat kaapissa, eivät samoja mutta samantyyppisiä kuitenkin. Niinpä laittelin niitäkin kokonaisuuksia sitten itselleni ylös. Olkoon kuinka kotitoimisto ja kiitos erinäisen kelin sisällä otetut kuvatkin, niin pukeutua voin kuitenkin silti kivasti. Lopulta niitä kokonaisuuksia tuli etsittyä sen verran paljon, että totesin voivani tehdä postauksia niistä vaikka ja kuinka. Todennäköisesti teenkin, koska tavallaan haluan myös kertoa miten sama asu ei ole tarve olla prikulleen sama vaan inspiraatiota saa hakea.

Samalla mietiskelin meillä kotona kuvaamista. Meillä ei oikein ole semmoista kaunista taustaa. On tämä ruokasali/työhuoneen valkoinen seinä jota sitten koristee Keskimaan kartta. Olohuoneen puolella taas tavallaan levottomuutta luo kirjahylly, ellen sitten istu sohvalla. ongelmat se on mullakin, mutta toisaalta hyvin pitkälle kun asukiúvien varaan nojaa postauksensa niin ongelma on ihan relevantti. Todennäköisesti joudutte katsomaan näitä Keskimaan kartan maustamia kuvia hyvän aikaa vielä. Ei sillä etteikö ulos jaksaisi mennä mutta jos tuolta taivaalta tulee jatkossa viiden minuutin sisään vettä, lunta ja rakeita sekä paistaa arunko. niin into mennä ulos on vähän heikko. Ainakaan näissä vaatteissa, coretexit sitten erikseen.

Instaa seuraavat tämän tietävät, mutta halusin jakaa tämän ilon tänne blogin puolelle myös, nimitätin nyt on löytynyt SE leipäohje, jolla meikäläinenkin saa aikaa hyvää leipää itse tehtynä. Kaikkia pataleipiä ja muita ihanuuksia olen tässä katsellut, mutta kun vaan hermot eikä välttämättä skillit riitä, niin vähän pulassa olen ollut. Jonna koukkuja blogin ohjeella  Helpot gluteenittomat rieskat osaisin minäkin tehdä niiin maittavan hyviä juustoisia rieskoja että oksat pois.Suosittelen testaamaan jos yhtään rieskaa mieli tekee.

Valoisaa tiistaita ja ihanaa uutta viikkoa!


Kommentit

  1. Kivan näköinen asu ja mielestäni myös kivan näköinen tausta. Onko teillä parveke, jossa voisi kuvata, saisit samalla luonnonvaloa. Meillä on illasta aivan onnetonta täällä kotosalla kuvailla mitään ja joskus pujahdan tuonne takapihalle kuvia napsimaan :)
    Ihanaa iltaa sinulle Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Parveke on kyllä, mutta siellä saa aika auringonpolttamia kuvia. Ehkä tuonne pihalle sen verran voi kuitenkin mennä kääntymään että kuvat saa siellä otettua. ❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!