Satu

Moikka,

Olen Satu, 30+ Espoolainen jonka blogin parissa pääset sukeltamaan ennen kaikkea asujen ja tyylin pariin. Mukana on työpukeutumista ja vapaa-aikaa, silleen sopivassa suhteessa molempia.
Tasaisin väliajoin myös ihastun erilaisiin kosmetiikkajuttuihin, joten niistäkin tulee kirjoitettua. Isompina kokonaisuuksina myös elämäntapamuutos, terveellinen elämäntapa, kotiruoka ja salitreeni ovat kaikki lähellä sydäntä ja niistä tulee blogiin myös kirjoitettua.

Matkustetaan perheen kanssa todella mielellään lähelle ja kauas, lähelle useammin ja kauemmas harvemmin, näistä kirjoittalen myös tasaisesti blogiin. Blogia värittää myös ruuhkavuosien aikataulutus, erilaiset organisointijutut ja ratkaisut miten ehtiä tekemään kaikki ja pitämään kaikki kasassa.

Painotan eettiseen ja kestävään kulutukseen enemmän ja enemmän, maapallon pelastaminen omalle lapselle ja vielä useammalle sukupolvelle sen jälkeen on tullut tärkeä osa elämää Neidin syntymän jälkeen, vaikka tärkeää ennen sitäkin niin nyt vielä enemmän.

Mukana menossa on Mies ja lokakuussa 2017 syntynyt Neiti.

Tervetuloa mukaan matkalle!Blogin bannerin ja logon suunnittelusta kiitos Päivi
Blogin käyttäjäkuvasta kiitos TeemuKommentit