Simppeli peruskokonaisuus ja paita mietintöjä


Joskus on paras luottaa klassikoihin.

Olen huomannut, että omaan viha-rakkaus suhteen erilaisiin näissäkin kuvissa oleviin "huitulapaitoihin". Tunnun käyttävän niitä sykleissä, on kausia kun puen sellaisen päälleni joka päivä ja kausia kun ne vain roikkuvat kaapissa. Tällä hetkellä kaapissa on useamman vuoden vanha sähkön sininen, nykyisin jo aavistuksen liian suuri musta jonka tilalle pitäisi hiljalleen löytää uusi ja tämä valkoinen. Tämä on kaikista näitä uusin, löysin tämän alunperin ystävän Instagram kuvan kautta ja kun selvisi paidan olevan Prismasta niin lähdin samantien hakemaan sitä.

Sinällään tämä on siitä kätevä että menee joko näin itsestään farkkujen kanssa tai jos takaa laittaa helman housun tai hameen sisään. Jakku vielä päälle halutessa. Myös liivin kanssa tämä tuntuu toimivan. Se etuhan näissä paidoissa on, että näitä ei tarvitse silittää. Ongelma jonka olen itse huomannut on löytää sellainen joka ei olisi ihan säkin malliin leikattu. Tai sitten en ole osannut ollenkaan etsiä sopivia. Kaipaisin kaappiin mustaa ja mahdollisesti toista valkoista. Edellinen musta kun on ostettu raskausmahan kanssa niin se tosiaan on jokseenkin väljä.

Tämän kokonaisuuden kanssa yhdistin sitten noita konjakin värisiä asusteita, joita on tullut pidettyä syksyn aikana todella paljon. Tuntuu menevän niin että myös asusteissa se on kausi ruskeaa ja kausi mustaa ja muita en kauheasti pidäkään. Ostin kyllä, vähän kokeilumielessä, tässä huutonetistä Ted Bakerin juhlalaukun, josta laitan kuvia vielä varmasti myöhemmin jahka se kotiin saakka saapuu. Tammikuussa on tulossa juhlat joissa olisi suotavaa pukea pitkä puku ylle ja ajatuksena on se että laukku tuo väriä kokonaisuuteen.

Onko teillä vaatteita joita pidetään kausissa?

Hyvää maanantaita ja uutta viikkoa!


 Paita: Prisma // Farkut: GAP // Kengät: Partioaitta
Laukku: Longchamp // Huivi: Mulberry 


Kommentit

  1. Luulen, että on kausivaatteita, tai oikeastaan onkin, sillä kun tykkään jostain, niin koko ajan tekee mieli pesusta aina laittaa ne lempivaatteet päälle. Asusi on juuri sellainen, jota rakastaisin itselläkin.

    Sydämellistä uutta viikkoa Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se menee että vaatteista tuppaa pitämään sykleissä. Sitten kohta taas jotain ihan muuta. Tämä on kyllä niin kivan simppeli kokonaisuus että mielellään tähän pukeutuu, useammankin kerran viikossa.

      Ihanaa viikon jatkoa Tiia ❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!