Longchamp Cosmos.


Muistatteko kun kerroin sunnuntaina, että itsensä haastamisen lisäksi toinen syy ostokslakolle ovat kovin hintaviksi nousseet joululahjat itselle. Tässä on se ostolakon ns. viimeinen pisara. Vaikka hajuvesi olisi ollut ihan perusteltu, vanhaa on niin vähän jäljellä, niin tämä ei kyllä mitenkään päin ollut. Olimme Berliinissa Longchampin liikkeessä ja iskin silmäni tähän. Koetimme löytää läppärilaukkua joka olisi miellyttänyt silmääni (ei löytynyt), sen sijaan tähän laukkuun ihastuin samantien. Selvisi, että hihnan saa vielä pitkäksikin (lyhyenä täällä heidän omilla sivuillaan, ei mainoslinkki) niin se oli sitten menoa.

Oliko sille muka oikeasti mikään tarve? Ei, ei ja vielä kerran ei. Ei sitten niin mitään. Vapaa-ajalla on tietysti kivempi, että on vähän isompi olan yli laukku, että kädet jäävät vapaaksi, mutta silti en varsinaisesti näe mitään suurempaa tarvetta.


Kaunis ja ihana se on, sitä en kiellä, vallan täydellisen värinen. On myös valtavan mielyttävän kokoinen. Hihan on myös tarpeaksi leveä, jotta se ei pääse painamaan olkapäätä ikävästi. Taskuja on sopivasti ja se on kaikin puolin vallan ihastuttava laukku. Lisä kokoelmaan joka on karttunut tänä vuonna luvattoman nopealla tahdilla. Jopa Kotinörtti totesi, että ensi vuoden Longchamp-kiintiö on sitten pienempi (mies harvoin ottaa kantaa laukkuharrastukseen).

Kaikesta huolimatta olen kovin rakastunut ja laukku on keikkunut jo monessa mukana. Näistä kaikista ihanista tämän vuoden aikana hankituista laukuista kun tahtoisin ehtiä nauttimaankin, niin lisää ei ole (toivottavasti...) ihan heti tulossa. Kyllä sitä kokoelmastaan pitää nauttimaankin päästä jossain vaiheessa ja minun kohdallani se aika on nyt. Haaveilen tosin parista uudesta, mutta en laukusta vaan huivista... katsotaan lakkon jälkeen uudelleen sitä haavetta.

Tämän kaunokaisen parista oikein ihanaa ja hyvää perjantaita kaikille!

  
This is my second christmas present for my self. Also my reason to start strike of not shopping at all for three months. This is lovely, it's pretty and nice and I absolutely love it to death. A pricy one I must addmit, but lovely. 

For now I want to enjoy all my lovely Longchamp bags and give some time for them. Give time to enjoy my lovely ones. I do dream about couple of scarfs they have. I have non of them right now, let's see on spring time if I get some. Time will tell, right now it's time for some much needed enjoyment of these lovely bags I already have.

Have a great Friday and hope you are all well!

Kommentit

 1. Heh! Mikä ihana mies :D Että pyysi ensivuoden laukkukiintiötä olemaan pienempi! Joku olisi sanonut että kiintiö on jo täynnä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että Kotinörtti on luovuttanut idean kanssa, että olisi laukkukiintiö kerralla täynnä :D Ihanahan tuo on <3

   Poista
 2. Kaunis laukku ja väri, plussaavielä siitä että kädet vapautuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Olan yli laukut viehättävät itseäni tällä hetkellä, käsien on tärkeä jäädä vapaaksi :)

   Poista
 3. Kiva laukku, ihanan värinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Zandra! Konjakin väriset laukut voat suosikkejani :)

   Poista
 4. Aah, onpas kivan mallinen laukku! :)

  VastaaPoista
 5. Voi että mikä ihana laukku!:)<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Kyllä tuon laukun vuoksi vähän aikaa ostoslakossa kärvisteleekin;) - kaunis, käytännöllinen, hieno väri, tilava vaan ei kassi, menee sekä työ- että vapaa-ajalla. Ihan selvä - tarpeeseen tuli!
  Ihanaa viikonloppua ja joulunaikaa sinulle ja Kotinörtille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin ajattelin. Ja ennen kaikkea haluan nauttia näistä laukuistani ja muusta, jotka olen itselleni ostanut, ettei vaan tule ostettua lisää ja lisää :)

   Oikein ihanaa viikonloppua ja joulun odotusta teille! <3

   Poista
 7. On kyllä tosi upea konjakin väri! Ja mallista tykkään myös hurjasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cealia. Minustakin siinä on kyllä vallan kaikki kohdallaan :)

   Poista
 8. En ole oikeastaan ikinä lämmennyt Longchampille, mutta nyt kun olen sinun hankintojasi katsonut, niin täytyy sanoa, että lämpenemistä on pikku hiljaa tapahtunut ja nyt tämä laukku räjäytti potin!! Siis niin ihana, että en kestä! Siinä on kaikki elementit, joita itsekin kaipaisin laukkuuni ja vielä kaupan päälle tuo väri: olen metsästänyt jotain ihanaa, riittävän isoa laukkua, pitkällä hihnalla ja joko konjakkisena tai oranssina. Voi voi... Minä luulen, että minun mieheni saattaisi sanoa, että minun laukkukiintiöni loppuiäksi on täynnä, eikä perusteluksi varmaan kelpaa edes se, että ei ole tuon väristä :D Jään haaveilemaan!

  Ihanaa joulun aikaa sinulle ja Kotinörtille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tuo on ollut jo kauan suosikkimerkkini. Välissä oli jotain vähän erikoisempia laukkuja, mutta onneksi näitä perusmalleja löytyy aina. Toivottavasti vielä löydät sen mieleisen laukun myös sinulle, ehkä sopivammalla hinnalla jonka mieskin ymmärtää ;)

   Oikein hyvää joulun aikaa! <3

   Poista
 9. Hauska huomata, miten kaikkeen aina tarvitaan se "viimeinen pisara", että loppujen lopuksi todellakin alkaa toteuttaa aikomuksiaan.

  Itselläni se on tällä hetkellä kuntoilu (lihaskuntoharjoittelu), joka jäi olosuhteiden pakosta kahdeksi vuodeksi väliin, ja koska kaksi vuotta on ihan hirveän pitkä aika, punttisalin kynnys ehti sinä aikana nousta niin korkeaksi, että sitä oli vaikea ylittää. Mutta omasta peilikuvasta on nyt tullut mitta täyteen ja olen taas päässyt vauhtiin. Sama, mutta eri asia siis.

  Hyvä me. Pysytään päätöksissä :)

  Ja rentouttavaa joulua teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moneen asiaan tarvitaan kyllä se kuuluisia "viimeinen pisara". Ostosten kohdalla se oli tämä laukku, edellistäkään kun en ollut ehtinyt kunnolla ottamaan käyttöön, niin mitta täyttyi ja totesin, että nyt on nautittava siitä, mitä on.

   Tsemppiä sinne liikunnan pariin, minulla on tuotakin vähän, ryhtiliike ruuan kanssa on tarpeen ja aloitinkin sen maanantaina. Jouluna voi sitten herkutella, mutta vain ne kolme päivää, ei välipäiviä ;)

   Kyllä näissä päätöksissä pysytään kun yhdessä yritetään! Hyvä me!

   Rentoa joulun aikaa <3

   Poista
 10. Kaunis laukku, en ihmettele että retkahdit tuohon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tara! Siihen oli helppo retkahtaa, tuollaiseen kaunottareen :)

   Poista
 11. Tää on ihana kaunotar, taitaa olla just se sama mikä mun mammalla on, mutta ruusukultaisilla heloilla. Mä oottelen kanssa mun omaa laukkujoululahjaa jo kotiin tänään, CAN'T wait!!! :D Nappaa hei vaikka tuo mun ylempi kommentti veks, tuli näk. väärältä tililtä. Tack! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia taru. Ruusukultaiset helat tuossakin on, ne vaan eivät oikein suostuneet kuvautumaan, että luulen olevan sama laukku :)

   Poistin ylemmän kommentin, ei hätää. Odotan inolla myös postausta sun uudesta laukusta :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!