Bloggers event on Hämeenlinna.


Hyvät ystävät ovat kuin tähtiä, et aina näe niitä, mutta tiedät, että ne ovat siellä!

Ystävystyminen aikuisella iällä on jotenkin vaikeampaa kuin lapsena. Silloin sitä oli paljon avoimempi ja ehkä reippaampi tutustumaan ihmisiin. Siksi olenkin valtavan onnellinen kun olen bloggauksen kautta tutustunut upeisiin uusiin ihmisiin, ystävystynytkin muutaman kanssa. 

Yksi heistä, Shoe Lover blogin Ansku, järjesti lauantaina Hämeenlinnassa ihastutavan blogitapahtuman, jonne suunnistimme täältä pääkaupunkiseudun humusta yhdessä Tarun ja Annan kanssa.

Good friends are like stars, you don't always see them, but you know they're always there!

Getting new friends when you are adult is not that easy than what it was when I was a child. Then I thkn at least I was more open to new people. That is why Iäm so glad that I have met such a great people through blogging. Even made friends with some of them.

One of them had organized this great event on Hämeenlinna, Shoes Love blog's Ansku made a huge effort on making last Saturday a day to remember.  We went there with Taru and Anna, best travelling company ever.

Tapahtuma järjestettiin Sokos Hotel Vaakunassa Hämeenlinnassa, jossa pääsimme tutustumaan ensi alkuun Teuvo Lomanin suunnittelemaan sviittiin. Lomanin suunnittelu ei omaan makuuni oikein ole, vaikka sängyn takaseinä kaunista materiaalia onkin. Maisema taisi olla itselleni huoneen parasta antia.

Event it self was at Sokos hotel Vaakuna in Hämeenlinna. One of their rooms was designed by fginnish designer Teuvo Loman, I must admit, not to my taste.

Ruoka- ja juomatarjoilut sen sijaan olivat parhaimmistoa ehdottomasti. Aivan kaikki oli upean maistuvaa. Omaksi kesäjuhla suosikikseni nousivat kotonakin helposti toteutettavat mansikka-vaahtokarkki vartaat. Ihan uskomattoman hyvä yhdistelmä. Kokeiluun menee, juhannuksen viettopaikaan siis varoitus: Tätä on tarjolla meidän tuomisissa.

Food and drinks on the other had was a great experience. I love those strawberry-marshmellon things, they were absolutely great! Simple and easy one to try out my self, and why not, even I can cook those.Anne ja Ellu! <3 Oi että oli ihana kuulla yhden ikisuosikkisarjani näyttelijöitä. seuraan vähän mitään sarjoja, kotimaisia vielä vähemmän. Anne ja Ellu ovat kuitenkin ehdottomia suosikkejani ja kirvoittavat naurut joka kerta!

Ohjelmassa muutoin oli tuotesittelyä ja sitä tärkeintä: tutustumista uusiin upeisiin ihmisiin ja vanhojen kanssa kuulumisten vaihtoon! Aivan uskomattoman mukava iltapäivä helteisen kauniissa Hämeenlinnassa. Kiitos valtavasti Anskulle kun jaksoit järjestää!

Hyvää tiistaita!

We also had a pleasure of meeting people behing one of my all time favourite finnish tv-show. They have new book and, great!

Other than that it was some broduck displays and most of all, meeting great new people and getting to knpw those I knew even better. Thank you so much for Ansku to organizing this great event!

Great Tuesday all!Kommentit

 1. Toi on kyl niin totta, ettei aikuisena jotenki enää vaan tutustu niin helposti ja usein uusiin ihmisiin niin kuin lapsena ja nuorena! Silloin uusia ihmisiä tulee elämään niin paljon koulun ja harrastusten kautta ja aikuisena tuntuu siltä, että uusia tapaa vaan työelämässä ja siellä ei ainakaan meillä ole ollut kovin vilkasta tuo ihmisten vaihtuvuus. Onneksi on tosiaan mahdollista tutustua tälleen blogien kautta! :D

  Ja ai että noi vaahtokarkki/mansikka-vartaat, NAM! On varmaan pakko tehdä niitä ensi viikonloppuna, ihan vaan vaikka piristykseks tän sadesään keskelle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, lapsena ihmisiä tuli "enemmän vastan" noin luonnostaan. Onneksi tosiaan aikuisenakin voi aloittaa uusia harrastuksia ja sitä kautta löytää uusia ihmisiä.

   Vartaat ovat todella hyviä, harkitsen tässä helatorstaiherkkua ihan vaan koska on vapaata :)

   Poista
 2. Tismalleen samaa mieltä sinun että Suvin kanssa. Aikuisiällä on vaikeeta tutustua uusiin ihmisiin. Aina ne samat piirit eikä oikein tiedä missä tutustua edes uusiin ihmisiin. On siis todella onni, että pääsin osallistumaan tällaiseen tapahtumaan ja tutustumaan teihin upeisiin naisiin ♥

  Ja ne vartaat!!! Ou mai gaad! Niitä niin syödään meillä juhannuksena ja kaikissa kissanristiäisissä. Ne oli syntisen hyviä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Nämä tapahtumat ovat uskomattoman upeita ja ihana on tavata uusia ihmisiä aina <3 Tutustua upeisiin ihmisiin, joihin ei muuten tulisi välttämättä tutustuttua.

   Poista
 3. Mulla on taas ihan päinvastainen olo, lapsena olin ujo ja arka ja usein yksin - nykyään jotain ihan muuta. Mutta ihanaa on tosissaan saada eri kautta tuttuja ja oli ihanaa tavata teitä (mä ehkä hoen tätä viikon kaikkien blogeissa :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin totta tuokin, erilaisiin ihmisiin tutustuu eri yhteyksissä ja on aina yhtä virkistävää saada vaihtaa näkemyksiä erilaisten ihmisten kanssa :)

   Poista
 4. Kuulostaa niin hauskalta. Tuo Anne ja Ellu olisi ehdottomasti pitänyt tavata... niiden katsominenkin jo alkaa mua naurattamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä mitä mainioin sarja, tykkään valtavasti minäkin :)

   Poista
 5. Voi että näyttää kivalta! Minäkin sain tänne kutsun, mutta mulla oli jo sovittuna se juoksutapahtuma ja muuta. Hitsi! Seuraavaksi mä niin olen mukana!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi olisi niin kiva nähdä sinut livenä! Toivottavasti pääset ensi kerralla mukaan :)

   Poista
 6. Mulla on samanlaiset ajatukset kuin Amandalla tuolla ylempänä. Onneksi arastakin voi aikuisena tulla rohkea :). Mutta on se silti jännittävää tavata ihmisiä blogien takana. Jotenkin kun ovat niin suuri osa omaa elämää ja tavallaan tuttuja, muttei sitten niin tuttuja kuitenkaan, etteikö yhtään jännittäisi tavata livenä.

  Ja vaikka kuinka Teuvosta tykkäänkin, niin mun tarvii nyt olla samaa mieltä tosta sisustuksesta. Vähän turhan kylmältä ja kovalta materiaalilta näyttää sängyn taustaseinä. (Ja vaikken ole ollenkaan siivoushullu ja aina ihan vihoviimeisenä mietin, miten joku siivotaan, niin kyllä nyt olis kiusaus kokeilla, paljonko noi "nappulat" kerää pölyä :)).

  Maisemat sen sijaan on aivan ihanat. Parempi kuin mikään taulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toki, olin minäkin ujo. Olen edelleen, mutta lapsena välitin ujoudesta vähemmän ;) Ja ihan totta, onhan se niin tuttu se ihminen blogissa, mutta silti jännittää tavata ensimmäisen (tai seuraavan... tai kolmannen...) kerran.

   Ihastuin maisemaan myös, en Teuvon sisustukseen. Mutta onneksi meistä on moneksi ja voimme nauttia monenlaisesta sisutuksesta.

   Poista
 7. Kiva tapaaminen teillä ollut. Se, että aikuisena ystävystyminen on vaikeampaa johtuu varmasti siitä, että oma elämänpiiri on melko vakiintunut, monella perhe ja/tai työ vie niin suuren ajan päivästä, että aikaa ja energiaa on sen jälkeen liian vähän uusien ihmissuhteiden luomiseen. Harmi sinänsä :( Aikuinen ei ehkä uskalla heittäytyä uusiin kaverisuhteisiin, lapsuuden "leikitsä tänään mun kanssa?" on unohtunut meiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Aika menee perheen parissa, työtkin vievät aimo annoksen. Kurjaa, mutta tavallaan ymmärrettävää. Tunnistan myös tuosta itseni, että en uskalla heittäytyä samalla tavalla. Ehkä siihen tulisi panostaa enemmän :)

   Poista
 8. Vartaat kiilas niin munkin ensi kevään valmistujaismenuuhun! Aivan ihania! <3 Ja varmasti noilla herkuttelen monta kertaa ennen ensi kevättäkin :)
  Meillä oli kyllä huippu päivä! Oli kiva tavata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti noita on saatava, mielellään monta kertaa vielä. Niin herkullisen hyviä.

   Kuin myös, ehdottomasti kiva tavata, toivottavasti tapaamme pian uudelleenkin :)

   Poista
 9. Joo totta joku looman ja juu............... ei toimi

  VastaaPoista
 10. Upean näköiset tarjoilut ja varmasti tosi kiva tapaaminen. Niin totta, aikuisena ystävystyminen hankalampaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä huippukivaa, tarjoilut verrattuna mihinkään muuhun olivat aivan huippuluokkaa :)

   Poista
 11. Oli kyllä tosi ihana tilaisuus! Ihan mielettömän työn Ansku tehnyt ja huippu porukan koonnut kasaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Suuri arvostus kun jaksoi järjestää näin upean päivän!

   Poista
 12. Unfortunately I don't follow blogs for the sake of following the,. I follow them to read them. But I'll come and see your, I might as well fall in love for your style :)

  VastaaPoista
 13. Voi toi päivä oli niiiiin kiva, ihanaa kun saa elää sen uudelleen kaikkien blogeja lukemalla! Harmi kun ei oikeen ehditty jutella, toivottavasti taas pian järkkääntyis jotain missä tavataan! Siihen saakka käyn täällä lukemassa sun ajatuksia :) Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä, olen katsellut mitä ihanimpia kuvia minäkin. Samaa harmittelin minäkin, kun ei aikaa ollut kaikkiin tutustua. Mutta eiköhän me tavata vielä :)

   Poista
 14. Voi, ei pitäs katsoo noita ruoka kuvia näin nälkäisenä:) Että ne oli hyviä! Oli hauska tutustua, vaikutat musta tosi avoimelta ihmiseltä edelleen! (En tosin tavannut sua lapsena:) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ehdottomasti ei pitäisi :) Avoimmuus on harjoiteltua, jos totta puhutaan. Työssä on pakko, mutta lapsena höpötin ihan kaikille :D

   Poista
 15. Oli varmaan tosi kiva tapaaminen, totta on että aikuisiällä on vaikeampi ystävystyä ja ehkä me suomaliset ollaan vähän varautuneitakin usein. Pitäisi oppia olemaan avoimempi, sosiaalinen elämä voisi parantua...:) Noita vartaita on ihan pakko kokeilla kunhan kesä tulee takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, että se on aika pitkälle itsestä kiinni, että miten ystävystyy ja miten ei. Minä ainakin varautuneemmin näin aikuisena :)

   Poista
 16. Mua kyllä niin harmittaa, että työeventti sattui juuri samalle viikonlopulle ja tämä tapaaminen jäi välistä :(

  Olisi ollut niin kiva treffata kaikkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi voi hitsi! Toivottavasti ensi kerralla pääset :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!