Sininen villakangastakki


Voiko samassa vaatteessa kohdata laatu ja tyyli?

Kun olen kirjoittanut tästä kuluttamisestani niin lienee aika kaivaa esille myös niitä vaatekaappiin viime aikoina tulleita uutuuksia. Instan puolella tämä takki näkyikin jo ja kotiin se tuli postin avustamana parisen kuukautta sitten. Tilanne syksyllä oli se että tarve uudelle villakangastakille oli ei nyt akuutti, mutta mielellään pikaisesti. Vanha alkoi olla siinä kunnossa, että sitä ei kehtaisi enää päälleen laittaa, tosin takilla alkoi olla liki 10 vuotta jo ikääkin. Laadukkaana takkina se oli palvellut useamman vuoden ajan jo. Oli siis aika etsiä uusi. Tiesin haluavani tumman takin, vaaleat ovat kovin kauniita, mutta elämän realiteetti tällä hetkellä on se, että hiekkalaatikolla istuvaa lasta kun hakee päiväkodista niin sitä saa miettiä vähän enemmän noita vaatevalintojaan. Ainakin sen puoleen onko valkoinen fiksuin valinta.

Tämän takin löysin vähän puoli vahingossa Ajattaresta. Valkoisena. Sovitin ja malli istui niin kauniisti että tiesin löytäneeni takkini. Ajattaren valikoimassa oli valkoinen ja vaaleanpunainen tuolloin saatavilla eikä kumpikaan mennyt siihen värimaailmaan jota kaipasin. Pelastukseksi tuli siis internet ja eikun Ted Bakerin sivuille. Takilla oli hintaa, paljon, sen myönnän. Mutta nukuttuani yön yli totesin että tämä on silti niin klassinen malli että tämän puen ylleni usein. Suomen talvessa ei ole yhtään huono idea omistaa kunnon takkia. Niinpä se sitten aamulla lähti tilaukseen enkä ole kertaakaan katunut ostoa.

Aamulla on takki joka menee jokaisen asun kanssa ja on kaiken päälle nopea pukea päälle. Se ei yhtään haittaa kun haalarissa hikoileva taapero seisoo eteisessä että tämän saa vaan heilautettua kiinni. Edessä oleva kaulus kun menee magneetilla kiinni vastaakappaleeseensa. Tosin useampana aamuna tämä äiti kiskaisee takin kunnolla kiinni vasta ulkona.

Ainut mikä takissa mietitytti, jonka takia mietin ostoa yön yli, ovat nuo ruusukultaiset yksityiskohdat. Ruusukulta ei oikein ole värini, mutta syvän sinisen kanssa ne toimivat omaan makuuni yllättävänkin hyvin. Alle mahtuu, kuten tässä, paksukin villapaita ja ostos vaikka onkin näin tuore saa joka aamu hymyilemään. Se on itselleni jo hyvän vaatteen merkki, semmoisen joka oli totaalinen nappiostos. Kun se saa oman olon tuntumaan hyvältä.

Joko teillä on tämän talven suosikki löytynyt? Vai löytyikö kaapista se vanhempi suosikki?

Ihanaa tiistaita!

Takki/Coat: Ted Baker // 
Pipo ja villatakin: Aran Sweater Market

Kommentit

  1. Kaunis malli ja aivan ihana väri! Talven suosikki on vielä hakusessa, mutta toivossa on hyvä elää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kyllä se sieltä vielä löytyy se suosikkitakki, pakko ainakin uskoa niin :)

      Poista
  2. Hei Satu! Kiitos paljon kommentistasi blogissani - ajatuksesi oli aivan ihanasti puettu sanoiksi. Kiitos! Näytät tosi kauniilta ja hyvinvoivalta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Jenna ❤️ Kiitos itsellesi että kirjoitat ja jaat ajatuksia 💕

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!