Mustaa sunnuntaibrunssille


"Itse aion laittaa korkkarit..."

Kun saat kutsun sunnuntaibrunssille, jossa juhlitaan tasavuosia ja emäntä ilmoittaa laittavansa korot niin ihan perus farkuissa ja hupparissa ei silloin brunssille mennä. Itse tosin en niitä korkoja laittanut, mutta muutoin kyllä etsin kaapista mekon ylleni. Olin aika pitkään kahden vaiheilla laitanko marjapuuron värisen joka oli lapsen synttäreillä vai tämän mustan perusmekon. Valinta osui lopulta tähän siksi että päälle sai boleron pitämään lämpimänä, etenkin kun tarkoitus oli brunssin jälkeen ehtiä vielä laulamaan äidin kanssa kauneimpia joululauluja.

Mekko itsessään ja bolero ovat kumpikin semmoisia kaapin luottovaatteita. Ikää on molemmilla useampi vuosi, mekko on tilattu M&S:ltä aikana ennenkuin kauppa oli vielä Suomeen edes rantautunut. Useampi perus luottovaatteeni oli yhteen aikaan sieltä. En oikein tiedä mitä valikoimalle tapahtui, nykyisin tuntuu että en löydä sieltä mitään. Bolero on sen verran vanha ja niskalapun olen pois jo leikannut että aidosti en muista mitä se on. Lämmin se on kuitenkin.

Mustan lisäksi totesin että tämä on hyvä hetki ulkoiluttaa uutta laukkua, samalla kun voi vähän kaivaa juhlajuttuja jotka osuivat kaikki käytännössä käteen. Snön rannekoru on aikanaan lahjaksi saatu ja sormuksen toin keväällä Irlannista. Kaikkineen kokonaisuus toimii kauniisti ja laukku pääsi esille kivasti.

Kuvattava sen sijaan oli pakkasessa aivan jäässä, kuten osan kuvien ilmeestä voi jo päätellä. Että voisiko ne kuvat ottaa nopeemmin ja vaan kiskoa takin päälle. Kaikkea sitä kuvien eteen tekeekin.

Kaikkineen mennyt viikonloppu oli kiireinen eikä tuleva silme oikeastaan häviä juurikaan. Sen jälkeen onkin sitten hyvää aikaa vain olla muutama päivä. Jouluvalmistelut ovat aivan vaiheessa vielä, huomenna lienee sen osalta valmiimpaa kun kummit tulevat lapsen kanssa kuusta koristelemaan. Samalla voi sitten laittaa muutkin koristeet. Tykkään siis kyllä joulusta mutta tänä vuonna jaksaminen ei vaan ole riittänyt aikaisemmin tämän kanssa, tulee se joulu ilman kodin puunausta ja koristeitakin.

Ihanaa keskiviikkoa!


 Mekko: M&S // Bolero: Vanha //
Laukku: Ted Baker (kirpparilta)Kommentit

 1. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköiset vaatteet ja ihana tuo laukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hillevi, laukkua tekisi kyllä mieli ulkoiluttaa useammin, mutta lopulta juhlia on sen verran harvemmin, että saa seistä kaapissa vielä hyvän tovin ennen seuraavia.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!