Sinivalkoinen raita


Aika raidoille, aika keväälle. 

Olen lukemattomia kertoja todennut, että ainut kuvio, jonka puen ylleni on raita. Mielellään vielä raita näin tummansinisenä ja valkoisena. Vielä jos siitäkin saa valita enemmän, niin valkovoittoisena. Käytännössä kaapissa on siis yhdestä kahteen t-paitaa ja yksi neule tätä kuosia. Ennen niitä oli paljon enemmän, mutta olen oppunut että on turha pitää useampaa. Tämän useamman vuoden kaapissa olleen paidan lisäksi siellä on yksi 3/4 hihainen ohuempi ja puuvillainen pitkähihainen joka on ollut päällä useammankin kerran vimeisten viikkojen aikana. Koetin itseasiassa löytää kuvaa siitä, mutta tajusin että vaikka pidän sitä usein niin blogiin saakka se ei ole päässyt aikoihin. Täyty siis sekin virhe jossain kohdassa korjata ja napaista kuvat, edes sitten instan puolelle jos ei blogiin saakka.

Kokonaisuudessa muutoin on Uniqlon sininen hame, josta löytyvät ne kaksi muutakin vaihtoehtoa ja pitkästä aikaa kaivoin perjantain postauksen innoittamana myös valkoisen jakun kaapistani. Tämä versio on Mangosta ja ollut kaapissa hyvän aikaa tämäkin. Hiljalleen aika alkaa etsimään uutta (ne kyynerpäät on nojattu pilalle hiljalleen) mutta ei tämän kanssa mikään kiire ole. Mutta näin jossain kohtaa, mielellään vuoden sisällä.

Sinällään kokonaisuudessa ei ole mitään uutta tai ihmeellistä mutta ei siinä tarvitsekaan olla. Katsellessa viime perjantain postaukseen noita vanhoja kuvia totesin että vaikka tyyli muuttuu niin aika hiljalleen sitä matkaa kuitenkin tehdään. Otetaan nyt vaikka tämä jakku. Siinä on hihan vetoketjuineen ja mallin kanssa biker takkia muistuttava. Muistan miettineeni pidemmän aikaa voinko aidosti pitää mitään näin "rouheaa ja raffia" takkia kuin tämän? Nykyisin rakastan tätä mallia ja sitä pientä jotain mitä se kokonaisuuksiin tuo. Jos siis näin hitaasti muuttuu tämä allekirjoittaneen mieltymys erilaisiin vaatteisiin niin tässä tavallan ollaan ihan turvassa sen kanssa, että vaatekaapin sisältöä tulisi uusia jatkuvasti.

Ainut suurempi muutos, sen vaaleanpunaisen lisäksi, on kaipuu vaaleampii väreihin keskellä talveakin. Valkoiset farkut olivat pidemmän aikaa harkinnassa ja tilasinkin ne itselleni tässä taannoin. Niiden pellavahousujen kanssa, jota kesäksi aina ostan. Muutoin tunnun kaipaavan lähinnä sitä kevättä että loskaa ei ole joka paikassa ja niitä vaaleita värejä uskaltaisi käyttää kokonaisuuksissa. Ei pelkästään yläosissa. Isot on siis ongelmat tämän pukeutumisen kanssa. Se, mitä kaipaisin, ei tosin mitenkaan tyylistä poikkeavaa, on toinen hamevyö, samalainen kuin tämä Longchampin luottoversio, mutta eri värisenä. Ongelma tähän mennessä on ollut, että en osaa päättää olisiko tämä väri konjakin ruskea vai tummemman ruskea. Eli sen suuremmin en ole ympärilleni katsonut edes. Olisiko teillä suosituksia?

Millaisia kuoseja sulta löytyy kaapista?
Upeaa keskiviikkoa!



Jakku: Mango // Paita: Penneys // Hame: Uniqlo // Laukku: Balmuir //Vyö: Longchamp


Kommentit

  1. Minulta löytyy raidan lisäksi palloa, pilkkua ja isoa kukkaa. Tykkään kuoseista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä kovin kauniita, pääosin ihan jokainen :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!