Klassikko tummansinisenä


Jotkut asiat eivät muutu.

Trenssi on klassikko joka tuntuu pitävän pintansa kerta toisensa jälkeen, myös omassa vaatekaapissani. Yksi haaveista vaatteiden suhteen on Burberryn tummansininen trenssi, olen haaveillyt kohta kymmenen vuotta siitä takista, mutta toistaiseksi en ole ostanut. Suurin syy on ehdottomasti raha, puhutaan useammasta satasesta sen hinnan kanssa, tuhannestakin vähän ostopaikasta riippuen ja toki siitä lukeeko siinä Burberry vai Burberry London. Siksi haluan myös testata takkia, liki samaa malliaja samaa väriä, joskin huomattavasti edullisemmalla hinnalla.

Teen tätä aina aika ajoin vaatteiden kanssa muutoinkin kun haluan kokeilla jotain uudempaa tyyliä tai vaatetta. Olen tehnyt saman bikermallisen nahkatakin kanssa, ostin ensin keinonahkaisen ja kun se lopulta hajosi käsiin ostin nahkaisen version. Sama homma punaisen jakun kanssa, vaikka tällä hetkellä punainen ei olekaan kovin usein edustettuna tätä asua lukuunottamatta niin siitä jakusta on saatu jo useamman vuoden verran käyttöä melkein viikoittain. Tämä on tapa jolla saan varmuuden onko joku oma juttu vai ei. Tätä ennen tosin etsin useamman kuvan ja mietin kokonaisuuksia joiden kanssa yhdistää ne. Tämän kun kirjoittaa auki, niin on muuten aika varovaisuuden huippu... Toisaalta tulee ainakin varmistettua että pidän vaatteita jotka tulee hankittua.

Se kun ei ole aina ollut niin että pitäisin niitä vaatteita jotka hankin. Muistan joskus heittäneeni kierrätykseen vaatteita joissa oli lappuja kiinni useampia. Hullua hommaa moinen, ikä tekee tehtävänsä ja ihminen viisastuu. Ainakin joissain asioissa. Se sitten taas onko viileämpänä aamuna viisasta laittaa päälleentrenssi sen sijaan että kaivaisi sieltä kaapista sen villakangastakin takaisin onkin sitten eri asia.

Huivi: Vanha // Takki: Marks and Spencer // Farkut: GAP // Kengät: Nike // Laukku: Balmuir

Sain lauantaina Neidin nukkuessa päikkäreitä ängettyä kaikki talvromppeet pois eteisestä näkyviltä ja nostettua kevätjutut esille. Niin kenkien kuin takkienkin osalta. Sen verran olin fiksu että jätin villakangastakin eteisen kaappiin ja samoin vaelluskengät. Suomen kevään ihanan vaihtelevassa kelissä sitä voisi ajatella, että kun lapselle laittaa sopivat vaatteet niin osaisi itsekin pukeutua fiksusti. Se vaan kun tämä trenssi vetää puoleensa niin paljon että ennemmin kaivaa villapaitaa esille välikerroksena.

Ainut asia jonka vaihdoin pois oli vaalea laukku, erinäisen räntä/vesi/lumisateiden uhkien alla en sitä riskiä ajatellut ottaa, että laukku nappaa takista väriä. Olen aikanaan muutaman vaalean laukun pilannut tummien takkien kanssa ja siitä oppineena sateen uhan alla vaihdan aika nopeasti mustaan laukkuun. Olen koettanut poistaa niitä tahroja tavalla jos toisellakin, mutta eihän se mihinkään lähde. Tai sitten on väärät aineet käytössä, jos sulla on joku kikka millä saa vaaleasta laukusta irti takin aiheuttamia tummentumia niin kuuntelen mielellään kaikki vinkit. Muutoin takki on kyllä näin vajaan viikon käytön jälkeen aivan unelmahyvä ja päällä se on ollut joka ikinen päivä sen jälkeen. Toki on olemassa lyhyempikin trenssi ja sitten se hiekkalaatikkotakki, mutta tästä tuli kyllä se suosikki ihan kertaheitolla.

Mikä on sinun klassikko välikausitakkien osalta? Joko se on löytynyt vai vieläkö on hakusessa?

Raikasta keskiviikkoa!


Kurkkaa tästä vanhasta postauksesta millainen on lyhyempi välikausitakki: 
Uusi sininen trenssi

Haluatko tietää enemmän ihmisestä blogin takana? Seuraa blogin Instagrammia. Feedi päivittyy kerran päivässä asukuvilla, maisemilla, kuulumisilla, herkuilla ja milloin milläkin. Insta storyn kautta pääset seuraamaan vielä aikaisemmän päivittäisiä kuulumisia ja etenkin perheen pienimmän kuulumisia voi ihastella sitä kautta.

Kommentit

  1. Nätti takki :)
    Minun vakioni on vähän trenssin tyylinen vedenpitävä takki. Mokoma on kutistunut talvella kaapissa ja en tiedä miten pärjään ilman monivuotista ystävääni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️

      Joskus vaatteille käy kutistuminen, trenssityyli on kyllä parasta 😊

      Poista
  2. Mun vakio välikausitakki taitaa olla sama vanha vaalea villakangastakki, johon palaan aina kun sää on mitä vaihtelevin. Vilukissana en pärjää trenssin kanssa, kevytuntsikat on sitten toinen valinta. Nytkin tuli takatalvi ja toppakissa töihin, yök mikä pohjoistuulen viima kävi tänäänkin. Monta kertaa olen kaihoisana katsellut tummansinistä trenssiä, mutta koska oma vaaleakin kävi pieneksi en nyt vielä edes haaveile...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se näissä on kyllä että mikään super lämmin ei trenssi ole, itse kerrostan alle vaatteita niin kauan että tarkenee. En tiedä olisiko fiksumpaa mennä jollain muulla takilla, mutta en maltta koskaan keväällä pitää paksumpia takkeja :D

      Poista
  3. Yes, I am totally agree with you, I am a great fan of your website, you write very informative articles.
    Keep writing such amazing post,

    Thanks for sharing.


    Laptop Repair in Jaipur


    Regards

    Sameer

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!