Mustaa ja pinkkiä keväälle


Kevät: Muistutus siitä miten kaunis muutos voi olla

Kaivoin tässä pari viikkoa sitten esille enemmänkin kesävaatteita. Samalla kun lastasin vaatekaappiin pellavahousut ja aloin muistelemaan mitä muuta kesävaatteita kaapin ylimmän hyllyn laatikossa on. Ihan hirveää määrää erillisiä kesävaatteita ei ole, mutta muutama paita ja tämä hame siellä ovat. Sinälläänhän musta polvimittainen rennompi hame ei ole missään nimessä pelkästään eksävaate, mutta tästä keväälle ja kesälle sopivamman tekee materiaalin ohuus. Se on kyllä college tyylistä kangasta, mutta samalla se on yllättävän ohut. Kokeilin jossain kohtaa talvella ja totesin että kintut jäätyy. Onneksi sitä saa kuitenkin pidettyä sen kuusi kuukautta vuoden aikana, joka on jo ihan hyvä määrä vaatteelle. Tämä kun on kesän luottohame, löysin viime vuoden Tampereen reissulta tämän ja olen tykästynyt siihen kyllä edelleen. Sopiva töihin, mutta samalla riittävän rento myös vapaalle.

Tässä se on sellaisena yhdistelmänä, rennompana toimistokokonaisuutena tai vähän formaalimpana vapaana. Tässä tapauksessa kyse oli vähän formaalimmasta vapaasta, kuvat nimittäin ovat reilun viikon takaa äitienpäivältä ja näissä mentiin lounastamaan yhdessä. Kuvissa noin muuten on se sama marjapuurin värinen jakku ja ikivanha H&M:n t-paita. Lähikuvassa näkyy myös äitinepäivälahjaa, toivottua Kalevala Korua. Halusin arkeen kaulakorun, joita voi pitää yksin tai yhdessä ja Kalevala Koru oli se ratkaisu jollainen tuntui oikealta itselle. Sopivan herkkä, mutta samalla kuitenkin riittävän paksu ketju.

Kävin ennen äitienpäivää katsomassa muutmaakin korua ja herttinen mitä hopeisille ketjuille on tapahtunut? Onko kaikki nykyään semmoisia ihan super ohuita ihan tarkoituksella. Miten s taaperoiden äidit joiden rakkaat pienet tahmatassut haluaa katsoa lähempää äidin korua. En voi olla ainut, jolla on utelias lapsi ja kaikki äidin korut kiinnostaa, enhän? Vai katsonko vaan väärästä paikasta ja jokaiseen riipukseen ptäisi ostaa erikseen ketju? Vai onko niin, että ketjusta on tehty jotenkin ohuempia mutta kestävämpiä? No, onneksi tämä löytyi. Ei tarvitse enempää miettiä ja päätä vaivata tällä hommalla. Nyt on arkeen sopiva koru joka menee joka asun kanssa ihan aina.

Mukaan pääsi, tietenkin, myös Ted Bakerin kirsikankukka laukku, tuntuu että lkaivan sen esille pienimmästäkin syystä tällä hetkellä ja oiekastaan hyvä niin. Se on kaunis laukku jollaisen kantaa mielellään mukana, riittävän tilava mutta samalla se antaa sen jutun jokaiseen asuun jonka kanssa sitä olen kokeillut. Kaikkineen siis olen siihen edelleen tyytyväinen ja se tulee napattua mukaan aina kun mahdollista.

Näistä kevät auringon kuvista energistä maanantaita ja hyvää uutta viikkoa!


Jakku: Vero Moda // Paita: H&M // Hame: Stockmann // Kengät: TommyHilfiger //
Laukku: Ted Baker // Kaulakoru: Kalevala Koru


Vaatekaapin kulmakivet, kuten tässä asussa jakku ja laukku ovat olleet tänä keväänä monessa mukana. Alla olevista linkeistä vanhoihin postauksiin joista vähän stailausideaa:

Jakku farkkujen kanssa: 

Laukulla piristystä arkisempaan asuun: 

Laukulla sai ilmettä myös muutoin hyvin kaksiväriseen kokonaisuuteen:

Kommentit

  1. Taas niin kiva yhdistelmä! Ja ihan superihana kesälaukku <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka <3 Laukku on kyllä yksi suuri suosikki <3

      Poista
  2. Täydellinen asu, eläköön pinkit jakut. <3 ihanaa viikkoa Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Pinkit jakut kunniaan! <3 Ihanaa viikkoa Tiia!

      Poista
  3. Musta ja pinkki on yksi suosikkiyhdistelmistäni. Tykkään :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!