Valkoiset farkut - kesätoimiston luottovaate


Rakkaudesta valkoiseen.

Se hiipi hiljaa vaatteisiin, ensin se oli vain paidoissa, vähän varovasti mustan ohella. Sen jälkeen se löysi tiensä raitojen kautta vähän isommaksi osaksi vaatteita. Sitten se tuli jo yksittäiseen patiaan, mekkoon, housuihin ja lopulta sitä oli vaatekaapissa jokaisessa vaatteessa ja asusteessa. Nimittäin valkoinen. Se on väri, jota kammosin vuosikausia pitämättä sitä oikeastaan ollenkaan. Ehkä huivina. Mielen perukoilla kolkutti jostain 90-löuvulta peräisin oleva lause "Musta pienentää, valkoinen suurentaa" enkä minä halunnut että vaate suurentaa. Toisaalta pelkäsin myös sotkevani, valkoisessa kun näkyy kaikki mahdollinen.

Silti samaan aikaan huomasin hypisteleväni kaupoissa valkoisia vaateita uudelleen ja uudelleen kunnes itten ensimmäisenä aloin pitämän sitä t-paidoissa ja huiveissa, sen jälkeen jakkuna, housuna ja kenkinä. nykyisin valkoiset housut kuuluvat kesääni yhtä erottamattomasti kuin tämä sininen jakku kuuluu vaatekaappini läpi vuoden. Valkoiset farkut ovat itselleni oikea kesätoimiston luottovaate. Ne ovat riittävän asialliset, mutta samalla fressi kesävaate. Sotkeutuvatko nämä? Tietenkin. Sen lisäksi että saan ne itse sotkettua niin hiekkalaatikolla möyrivä päiväkodista haettava lapsi saa ne myös sotkettua aika tehokkaasti. Ei se tarkoita ettenkö pitäisi niitä, pesen vaan sitten useammin. Kun niitä valkoisia on nykyusin sen verran enemmän jo muutenkin, niin niitä tulee pesuun riittävä määrä muutenkin viikoittaista koneellista varten.

Kokonaisuus sinällääm on muuten turvallinen oman tyylini mukainen. On se sama maanantainakin mainittu jakku ja vaaleamman sininen pusero. Tämä on ollut kivaa vaihtelua tämmöinen huitulampi paita muunakin kuin valkoisena ja mustana. Vaaleansininen pienellä valkoisella kuviolla oli aika turvallinen valinta, mutta kuitenkin jotain värän erilaista kaapiin sekin. Puserossa on lyitenkin edes vähän hihaa eli se menee sinällään konttorissa ilman jakkuakin. Jos ilmastoinnilta siis tarkenee. Valkoiset tossut sitten taas pelaavat täysin varman päälle.

Edessä olisikin sitten viikonloppu ja samalla itselleni vuosittainen The Urheilutapahtuma edessä lauantaina. Olen monta vuotta katsonut Champions liigan finaalin ja sama se on tänäkin lauantaina edessä. Kisäeväät on ostettu ja linnoittuminen ruudun ääreen kymmenstä eteenpäin on varmaa. Tänä vuonna kun ei EM tai MM kisoja futiksen puolesta ole niin tämä on koko vuoden Se Tapahtuma. Ensi kesänä sitten taas on edessä se kuuden viikon rupeama, mutta pidetään tämmöinen välihuilausvuosi välissä. Mahtuu sinne viikonlopun menoihin mukaan myös leikkitreffit, tuparit ja synttäritkin. Ohjelmaa on riittävissä määrin tiedossa ja ihan hyvä että on. Ei ehdi tulemaan tylsää.

Millaisia valkoisen käyttäjiä te olette? Onko kaapissa muuta kuin joku hassu paita vai täynnä valkoista?

Ihanaa perjantaita ja hyvää toikokuun viimeistä. Ajatella, huomenna on jo kesäkuu! Onko kuinka moni itse valmistumassa tai menossa valmitujaisiin?

Jakku: Next // Paita: Rils // Farkut: Next // 
Kengät: Tommy Hilfiger // Laukku: Mulberry (ostettu käytettynä) 


Valkoinen yläosa ja sininen alaosa, ihan yhtä paljon minä kuin tämäkin asu:

Kommentit