Uusi luottomekko - Osa 1


Et ole koskaan yli- tai alipukeutunut pikkumustassa.

Muistanette että toivoin viime viikon postauksessa omistavani useammankin pyjamekoksi lueteltavan mekon. Näitähän on tarjolla kaupoissa lopulta pilvin pimein eri hintaisina. Vaikka mallit vaituvat niin tämmöinen trikoomekko tuntuu pitävän pintansa eikä toki suotta, mukava työvaate on aina mukava työvaate. Mutta itse halusin tällaisen kirpparilta, halusin yrittää etsiä käytettynä uuden luottomekon ja osoittautui että se ei muuten ole ihan hiveän helppoa. Kävin ueamman verkkokirpparin läpi ja olin ns valppaana näiden suhteen. Tuloksetta.

Pari viikkoa takaperin kutienkin ystäväni kysyi olenko käynyt Vestiksessä. Isossa Omenassa olevassa käytettyjen vaatteiden liikkeessä, joka on ennemmin putiikki kuin kirppari. Hinnat eivät ole missään nimessä halpoja, mutta ne ovat varsin edulliset. Vaatteet ovat kuitenin pääosin todella hyvässä kunnossa, itse ostamani olivat kaikki kuin uusia. Yksi niistä vaatteista oli tämä Ril'sin pikkumusta josta tuli samantien luottomekko. Tämäkin tuntuu pyjamalta päällä ja näyttää hyvältä aamusta iltaan. Ihan ehdottomasti loistava löytö. Hintaa tälle jäi 40€, joka on kuten sanoin, ei hapla mutta edullinen ottaen huomioon sekä vaatteen kunnon että sen miten hyvää laadullisesti tämä on. Nopealla vilkaisulla vastaavan hinta on jossain liki 200€ kieppeillä uutena.

Mukaan tarttui myös Andiatan neuletakki, toinen pikkumusta ja villahame. Kaikki nämä kuvaan vielä blogin puolelle, jokainen niistä lunastaa paikkansa ajatuksena luottovaate. Luottovaatteita on aina ihana olla. Aamulla kun avaa kaapin niin tietää että siellä on vaatteita joihn pukeutua ilman sen suurempaa miettimistä, paitsi ehkä ongelmana mikä ihanuus tällä kertaa päälle. Ei ole helppoa päästä siihen tilaan mutta hameiden ja mekkojen kohdalla siihen taidetaan hiljalleen päästä jo. Vielä on etenkin puseroiden kanssa tekemistä, mutta eihän tässä ole mikään kiire. Ei multa ainakaan toistaiseksi ole vaatteet loppuneet kesken. Suosikkivaatteet ehkä, mutta vaatteet eivät. Raivasin sieltä kyllä melkein kolmanneksen pois tässä...

Millaisia summia te suostutte maksamaan kirpparivaatteista? Missä menee se raja kun vaate on liian kallis?

Kivaa keskiviikkoa!

Mekko: Vesti (Ril's - second hand) // Huivi: Balmuir

Kommentit

 1. Voi että kunpa itsekin pääsisin joskus tähän "Aamulla kun avaa kaapin niin tietää että siellä on vaatteita joihn pukeutua ilman sen suurempaa miettimistä, paitsi ehkä ongelmana mikä ihanuus tällä kertaa päälle" vaiheeseen, mutta ei mahda toteutua ikinä.

  Uusi mekkosi on justiin ihanan simppeli, josta tiedän sun pystyvän loihtimaan huiveilla ja muilla sen sata erilaista asua. Taito, jota itse kadehdin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auttaa sinällään vaatekaapin muokkausta kun joutuu uusimaan kaapista melkein kaiken kropan mallin muuttuessa... Todella kallis tapa vaan toteuttaa tämä homma myös samalla.

   Kiitos Annukka! Kyllä noi simppelit mekot on vaa ihan parhautta, juuri noin kun sanoit, saa monta asua kun vaihtelee asusteet :)

   Poista
 2. Kirpparilta ostetun vaatteen pitää olla ainakin puolet, mielellään kolmasosan edullisempi kuin alkuperäinen hinta! Näihin tietoihin nähden sait kauniin mekon itsellesi edulliseen hintaan.
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä olen samaa mieltä, että se on suhtautettava aina alkuperäiseen hintaan se tuotteen hinta. Tässä kohdassa koin itsekin diilin olevan hyvä, toisaalta uskon myös että tuo kestää käyttöä vielä kauan.

   Kivaa viikon jatkoa Outi! <3

   Poista
 3. Hyviä löytöjä! Mä oon kirppistellyt niin kauan, että kehittynyt jo kirppissilmä :D
  Sanotaanko että uudenveroisesta laadukkaasta ja ajattomasta tuotteesta olen valmis maksamaan mutta perus paidoista ym en niinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kirppissilmä! Vitsi kun semmoinen olisi, oon koettanut nyt treenata sitä, mutta vähän on kyllä hakusessa.

   Mulla on sama idea noissa, mekosta joka kestää ja kestää voin maksaa, mutta peruspaidasta en sitten niinkään mielellään maksa enää. Riippuu ihan vaatteesta paljonko maksan siitä.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!