Kesän luottotyyli


Denim on aina hyvä idea.

Se tietty sininen, denimin sininen, on kuulunut elämääni vuosia. Se on ollut osa pukeutumiseni ihan ydintä jo monen vuoden ajan eikä mikään ole päässyt horjuttamaan sen asemaa vuosien aikana. Moni vaate on yrittänyt, farkut joutavat aina kesän helteiden saapuessa väistymään pellavahousujen tieltä, mutta yhtä ilolla otan ne aina ylleni syksyn viileämpien kelien tullessa.

 

Yhtä ehdottoman erottamaton osa ei pukeutumiseeni sen sijaan farkkuhame ole. Se on kuitenkin suuri osa kesäpukeutumistani. Pääosin yhdistettynä ihan aina johonkin t-paitaan. Koen tämän olevan kerrassaan asukokonaisuus ja suorastaan helppo sellainen. Kesän pukeutuminen varsinkaan helteellä ei ole mitenkään helppoa. Kun mieli tekisi maata ilmalämpöpumpun alla tai asua kaupan pakastealtaalla, saa välillä ihan aidosti miettiä mikä olisi se itselle paras tapa pukeutua ja mikä ei. Missä vaatteissa näyttää vielä jotenkin siltä että kehtaa lähteä asunnosta ulos ja missä ei. Tässä kohdassa se farkkuhame onkin itselleni ehdoton vaate.

Siinä missä farkut ovat aivan liian kuumat tällä kelillä, farkkuhame yhdistettynä t-paitaan on huomattavasti siedettävämpi. Koetin itseasiassa kaivaa hellepukeutumisesta inspiraatiota itselleni ihan täältä blogin puolelta ja törmäsin tasan kahteen mahdollisuuteen: t-paita ja hame tai mekko. Hyvin usein se t-paita olikin yhdistetty sitten sen farkkuhameen kanssa. En voi sanoa, että se olisi mitenkään super viileä kokonaisuus tämäkään, onko mikään?

Farkkuhameen helppous pukeutumisen kannalta on kuitenkin juuri se, että denim on ainakin omaan silmääni väri joka sopii aivan kaiken kanssa. Samalla tavalla kuin musta ja valkoinenkin, on tämä tietty sininen väri jonka voin yhdistää kaiken kanssa. Jos niikseen tulee niin voisin nähdä sen jopa oranssin kanssa yhdistettynä vaikka vastavärit yleensä iskevätkin negatiivisesti omaan silmään. Sen takia tästä pidänkin, super helppoa

Enemmän tästä kyseisetä farkkuhameesta postauksessa Farkuista hameeksi

Kuvia ja kesää varten yleisesti kaivoin kaapista myös tuon yhden suosikki kesälaukkuni. Ostin tämän Longchampin kangaslaukun 2015 kesäksi ja sen jälkeen se onkin keikkunut kesällä olkapäällä useamman kesän ajan. Siinä on muutama ongelma, joista ensimmäinen on se, että se kerää väriä tuosta rakastamastani farkusta tuohon valkoiseen kangaspintaansa todella hyvin. Onneksi sen saa pesemällä pois. Ei sitä enää yhtä kirkkaan valkoiseksi saa kuin uutena, mutta saa kuitenkin. toinen ongelmahan on tuon laukun koko. Olen ihmisityyppiä jotka laittavat laukkuun tavaraa niin kauan kun sinne mahtuu tavaraa. Oli sille tavaralle sitten oikeasti tarvetta tai ei. Joudun siis tämän kanssa vähän keskittymään että en "ota hupparia ihan vaan varuksi" mukaan.

Millaisia kesän suosikkikokonaisuuksia teillä on?
Mitkä ovat kesän ehdottomia luottovaatteita?

Aurinkoisen lämmintä tiistaita!


Postauksen kuvat: Teemu Salminen

Longchampin laukusta enemmän:

Kommentit

 1. Kivasti olet taas yhdistellyt farkkuhametta raidan kanssa. Minun luottovaatteita on mekot, eri pituuksissa. Ihanaa viikkoa sinulle Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! <3 Farkku ja raita ovat kyllä helppoja yhdistää, tuntuvat toimivan aina ja joka tilatneessa. Mekot ovat kyllä ihana kesävaate nekin!

   Ihanaa viikkoa Outi! <3

   Poista
 2. Minulla on muutama trikoinen mekko ja yksi napakkaa puuvillaa. Ne ovat kaikki kesäsuosikkejani. Farkkuhameesta tykkäisin kanssa, mutta vaatekaapistani sellainen puuttuu kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trikoomekot ovat itselleni ympäri vuoden suosikkeja, myös kesällä tyylin kuin tyylin kanssa voin ajatella pukevani trikoomekon päälleni. Täydellisen farkkuhameen löytäminen on muuten Todella Vaikeaa, itse ainakin huomasin että sellaista ei tahdo oikein olla.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!