Entä jos en tykkää siitä ensi kesänä?


"Minä en kyllä ole mikään kuosi-ihminen..."

Oi voi kun ei saisi laittaa itseään kyllä mihinkään muotiin. Kuten nämä kuosit omalla kohdallani. Ei saisi sanoa että käyttää kuosia vain huiveissa. Ensin tulivat kukkahameet tänä vuonna ja nyt rantautui Klo-designin alesta tämä aivan ihana kesähame. Onhan se toki sentään tummansininen ja valkoinen, ei sentään kovin montaa väriä, mutta ihmisenä joka vuosia ajatteli ettei pue kuosia päälleen juurikaan yllätti tämä itsenikin.

Instagram on siitä vaarallinen paikka että sieltä tulee bongattua myös erilaisia aleja. Tämä tirkoohame oli mietinnässä ensimmäisen kerran jo kesäkuun puolella, mutta jätin sen kauppaan odottamaan. Nyt heinäkuun lopussa törmäsin sitten aleen ja huomasin aika nopeasti klikkaavani hameen itselleni. Sopivasti sitä jotain kokonaisuuteen tuovana ja kuitenkin aika hillityn värisenä se tuntuu toimivan just hyvin itselläni. Ehkä se on se kesän Joku Juttu, sen sijaan että pitäisin aina vain niitä yksivärisiä kulmakiviä.


Isoin toive omalla kohdallani on, että tämä olisi mieleen vielä ensi vuonnakin. Sen verran selkeä kesähame tämä on, että menee kesävaatteiden kanssa myös elokuun lopussa / syyskuun alussa omaan laatikkoonsa kaappiin odottamaan seuraavaa kevättä. Matsku on aika ohutta trikoota ja jostain syystä kuosi itselleni huokuu sitä kevättä ja kesää kuitenkin. Joka sinällään on jännä, että mustan trikoohameen pidän kuitenkin kaapissa jos en läpi vuoden niin ainakin loppu syksyyn saakka ja otan esille melkein ensimmäisenä keväällä.

Se, että en tykkäisi jostain tietystä vaatteesta enää seuraavana kesänä on hillinyt erilaisia ostoja vuosien aikana. Niin monta kertaa olen huomannut että viime vuoden rakkaimmasta kesävaatteesta on puhti jo poissa ja täysin ehjä ja hyväkuntoinen vaate jää seisomaan kaappiin että huomaan miettiväni näitä nykyisin aika tarkkaan näitä ostoja. Toki ostan kesälle vaatteita mutta paljon hillitymmin kuin aikaisemmin. Liian monta kertaa olen huomannut että yhden kesän ihastus ei siirry.

Jonka takia itseasiassa kesä on kaikkein vaikein vaatekategoriani. Jotenkin syksyn, talven ja kevään olen onnistunut hahmottamaan missä mennään ja mitkä ovat hyviä. Kesän tullen tunnun jotenkin aika unohtavan joko oman tyylini tai en tiedä mikä olisi se oma tyylini kesällä. Tänä vuonna sille tuskin on mitään enää tehtävissä, mutta ehkä se ensi vuoteen mennessä selkiytyy sekin.

Huomaan tässä kapselia miettiessäni veivaavani omaa tyyliäni muutenkin eri suuntiin, heiluvani täysin minimalistisen puolelta enemmän asustettuun ja koristeltuun. Ehkä se minimalistisempi alkaa voittamaan helppoudessaan, tiedä sitten kauanko sellaista oikeasti aidosti meinasin jaksaa. Onneksi kaapissa on vielä kumpaakin tyyliä vaikka ja kuinka, huivit onneksi helpottavat tätä paljon, voin olla minimalistinen ja kietaista silti huivin kaulaan.

Millaisia kuosien pitäjiä te olette? Yllättääkö omat vaatevalinnat koskaan?
Aurinkoista torstaita!


Kommentit

 1. Minä olen vähän kukkakuoseihin menevä :) Yhdessä vaiheessa en missään nimessä olisi pukenut mitään kuosikankaisia vaatteita päälleni, mutta viimeisen 10 vuoden aikana mieli on kummasti muuttunut.
  Kaunis hame sinulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että on ihan hyvä että se mieli aika ajoin muuttuukin, tulee siihen omaankin vaatekaappiin jotain piristystä.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!