Rajaton määrä rahaa?

Jos käytössäni olisi rajaton budjetti erilaisia tuotteita, niin mitä oikeastaan ostaisin ensimmäisenä? Mitkä ovat ne tuotteet, jotka ovat omalla "pakko saada" listallani, olleet siellä jo pidemmän aikaa?

Ihan ensimmäisenä edessä olisi kenkäostokset.



Nämä Manolo Blahnikin yksinkertaisen tyylikkäät mustat avokkaat olisivat ensimmäisenä ostoslistallani. Näitä olen halunnut jo pidemmän aikaa ja en tiedä onko näitä enää edes saatavilla. Mikään ei tosin estä unelmoimasta näistä, oli niitä tarjolla tai ei. Itse olen aina pitänyt MaryJane mallisista kengistä muutenkin ja jotenkin nämä edusvat niitä ultimaattisimmillaan ainakin itselleni.


Seuraavaksi olisi vuorossa laukku ja Mulberryn Bayswaterin hankinta. Tämäkin mustana. On paljastettava, että olen ihan tosissani tässä harkinnut, jos säästäisin tähän laukkuun rahaa ja tilaisin sellaisen jossain vaiheessa talvea. Joudun kuitenkin kysymään itseltäni, onko se todella sen arvoinen. Toisaalta tässäkin usean vuoden unelmointi takana ja alan hiljalleen kääntymään siihen suuntaan, että se olisi rahan arvoinen. Mustana toki, sillä lopulta vaatevarastoni on aika pitkälle yksivärinen.


Ihan kaiken ei olisi pakko tokikaan olla mustaa, vaan Burberryn trenssi olisi ostoslistalla myös. Omistan toki nyt jo useamman trenssin, mutta ei mikään niistä ole tämän veroinen (eikä hintainen). Tämänkin kanssa säästöprojekti on harkinnassa, mutta ensimmäisenä se osuu kyllä laukkuun se säästäminen.

Nämä ovat ne, mistä minä haaveilen. Miten on teidän laitanne? Mikä olisi ensimmäinen ostoksenne?

P.S. Aloitin kesäloman tänään (no huomenna oikeastaan, olin tänään vielä töissä) joten siksi päivitykset tältä viikolta ovat olleet vajaita mm. asuja ajatellan. Koetan tässä lomani aikana reipastua ja tarjoilla enemmän katsottavaa kuin tähän mennessä, viimeinen puristus töissä vaati myös aikaa blogilta, mutta nyt sitä aikaa on taas.

Loma <3

Kommentit

  1. Tuo trenssi on ihana mielestäni, sekä bayswater joka minulla onkin ja juuri mustana :)
    Säästä tyttö siihen, se kannattaa ja saat vuosikymmeniksi itsellesi laadukkaan ajattoman ja ihanan laukun..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!