Tiistain rientoja

Tänään on ollut siitä erikoinen päivä, että loppujen lopuksi en jaksanut tänään kiinnittää juurikaan huomiota siihen, miltä näytin kun lähdin ulos. Päivä, jolloin asioiden pitää tapahtua vaivatta ja mikään ei saa kiristää tai puristaa. Ennen kaikkea se, että minulla on oltava hyvä olo itseni ja vaatteideni kanssa.

Sellaista asua ei kuitenkaan kauheasti tee mieli esitellä, joten kuviakin on vaan hätäisesti otettu sovituskopissa yksi ennen kuin kiiruhdin kotiin.



Vielä kerran pellavahousut ennen kuin ne nyt pesun jälkeen joutavat kesävaatteiden pinoon saakka. Seurana musta polokauluspaita, valkoinen takki ja petrolin värinen huivi. Huomenna voisi taas olla parempi päivä, niin saisi kauniimpaa vaatetusta kuvattavaksi. Vaikka myönnettävä se vaan on, näitä päiviä vaan tulee.

Sen sijaan sain tänään jotain aikaan, joka on jo hetken aikaa kuumotellut mielessäni. Kerroin aamulla, että tahtoisin kokeilla eri tavoin koristeltuja kynsiä ja lopulta yksi syy miksi kiiruhdin kotiin oli päästä kokeilemaan visiotani. En ole vielä ostanut tai tilannut mitään koristelulakkoja tai muitakaan, joten kovin vaikeista en voinut haaveilla. Pitää vielä muistaa, että oma taitoni lakkojen kanssa on olematon, mutta aamuisen merkinnän kommentin kannustamana päätin kokeilla jotain...


Lumenen natural coden lakkoja olivat molemmat värilliset. Alla samaa L'Orealia kuin ainakin ja päälle OPIa, kuten aina ennenkin. Lumenen punainen sävy on 6 Stand Out ja kultainen lienee kausituote tmv. Fashion editionin sain Sokokselta viime joulukuussa kaupan päällisenä johonkin juttuun ja aika harvoin sitä on tullut käytettyä. Nyt kuitenkin päätin, että minä edes kokeilen:


Olen selannut useamman kynsiblogin tässä läpi ja näitä vinoja viivoja löytyy jokaisesta, useimmista koristeltuina eri tavoilla. Siksi en oikeastaan osaa sanoa, mistä tämä inspiraationi oikein tuli. Punainen ei ole noin punainen kuin kuvissa vaan enemmänkin pinkkiin taittava.


Olen kuitenkin kohtalaisen tyytyväinen aikaan saannokseeni, etenkin kun ottaa huomioon, että sen ensimmäinen edes millään tavalla koristeluun viittaavakaan. Tokihan se on yksinkertainen, mutta menee omaan määritelmääni siihen, että yksinkertainen ja voin pitää tätä myös töissä.


P.S. Se mitä sitten sain tänään aikaan: sain vihdoin laitettua kauan myyntiin suunnittelemani kengät, laukut ja vaatteet Huuto.netiin. Totesin, että omistan niin paljon kaikkea turhaa, että yhtä hyvin voin koettaa myydä niitä pois. Kohteita kertyy varmasti vielä lisää, mutta mennään näillä nyt ensialkuun ainakin, jos edes jotain saan myytyä pois, niin olen tyytyväinen.

Koko listaus myymistäni tavaroista täällä.

Kommentit