Alkuviikosta

Maanantaina oli vielä oman näkemykseni mukaan kesä ja sen huomasi myös vaatevalinnoissa. Minä olen sieluni pohjia myöden niin kesä ihminen kun ihminen voi vaan olla. Rakastan lämpöä ja aurinkoa ja huomasin yllättävän energiapiikin jaksamisessa myös maanantaina kun jo hyvästelty lämpö palasi hetkeksi takaisin maailmaani. Suosikki aikani kesästä on elokuun illat ja yöt. Nimitän tätä heinäkuun lopusta elokuun lopulle kestävää aikaa itse elokuun sinisiksi illoiksi, koska sitä ne mielestäni ovat, nimen omaan sinisiä.



Maanantain tapahtui kuitenkin muutakin ja jäin oikein rappuun kuvaamaan paketin kokoa. Kotinörtti oli tilannut Mark's&Spenceriltä vaatteita ja koska minulla on siellä olemassa jo tilaustiedot, niin tulivat minun nimelläni ja minun osoitteeseeni. Arvatkaa oliko tuollaista kiva rontata kotiin iltapäivällä, etenkin kun tiesi, että mikään sen sisällöstä ei ole tulossa allekirjoittaneelle. Ei ole reilua aina elämä ei... Noh, rakas Kotinörtti on kuitenkin mies, joka ei osta kokoa ajan uusia vaatteita, joten sallittakoon suuremmat kertatilaukset. Niinhän minunkin elektroniikka tulee siihen osoitteeseen ja varmaan tunne on samanlainen. Tästä paketista kuitenkin lisää ensiviikolla Kotinörtin omassa nurkkauksessa. Pitäähän nekin vaatteet esitellä.



Maanantai iltani sujui Nnan ja tämän puolison luona vieraillen. Ihania parvekekukkia heillä. Tein Nnalle käsihoitoa, jotta ovat kädet sitten ihanaisen pehmeät kun kerran ovat häätkin tulossa. Eikä siitä minulle ole sen suurempaa vaivaa kun vaan liikkua muutaman pysäkki paikallisjunalla. Sitä paitsi toivotan aina hyvän seuran tervetulleeksi.



Nna myös kuvasi heidän parvekkeellaan ystävällisesti kesäisen asuni. Joku ehkä muistaa, että mekko oli päälläni viimeksi juhannuksena ja päätinkin, että sen on korkea aika päästä vielä kerran käyttöön. Ihan niin kesän en kokenut kuitenkaan olevan, että olisin ilman villatakkia mihinkään lähtenyt. Uskaltauduin kuitenkin liikkeelle ilman sukkahousuja, joka jo sinällään on saavutus sekin.


Matkalla junalle osuivat kuitenkin silmiin myös syksyn merkit ja se vääjäämättömyys, että ei kesän kanssa voi tehdä sopimusta, että se jatkuisi yhtään sen pidempään kun mitä se jatkuu muutenkaan. Toisaalta pidän vielä tästä osasta syksyä, loskaisasta syksystä en sitten enää pidäkään.


Junaa odotellessa koetin saada ikuistettua valokuvalle tuulessa liehuvaa hametta.



Mutta ei se meinannut onnistua ihan näinkään kuvattuna, joten luovutin kun totesin, että ainut vaihtoehto on tehdä video ja siihen ei siinä odotettavan ajan muutamassa minuutissa ollut mitään suurempaa hinkua.

Kaikkineen allekirjoittaneen viikko alkoi kesäisesti eikä valittamista kyllä ainakaan ole.

Kommentit

  1. Hahaa, nyt on pakko kommentoida asiaan liittymättömästi. Lupauduit silloin auttamaan mua selvittämään noiden uusien farkkujen myyntipaikan. No, kuvittelin tehtävän olevan mahdoton. Nyt sitten aloin tutkimaan farkkuja tarkemmin ja ajattelin, että otatan niistä ne kuvat (vihdoinkin!). Niistä löytyi teksti "Arcadia group limited" ja sitten osoite Lontooseen. Arcadia group limitediä googlaamalla taas löytyi niiden sivut. Ne omistaa 7 high street merkkiä Burton ja Topman tippui heti mahdollisista pois, koska niissä ei oo naistenvaatteita. Miss Selfridge ja Top Shop taas sen puolesta, että niissä ei ole myynnissä edes kokoa 18. Jäljelle jäi Evans, Dorothy Perkins ja Wallis. Mä vähän epäilen, että Wallis se ei oo.

    DP:llä ja Evansilla lukeekin sivuilla farkuissa aina "boot cut", "straight leg" jne. Ja näissä mun mysteeripöksyissä lukee takana sisäpuolella isolla teksti Straight Leg. Kehuit ainakin Evansin housuja yhdessä vaiheessa. Onkohan sun sieltä ostetuissa farkuissa tollasta tekstiä? Mies ei ihan ymmärtänyt mun riemua tästä salapoliisityöstä :D Nyt pitää sitten seuraavaksi tutkia, että kai Edissä tai Galgowssa varmasti on kyseiset liikkeet. Taidan raahata Skottien reissulta aika monta paria farkkuja kotiin.

    T: Noora, joka kommentoi ihan harvoin, eikä osaa blogissakaan enää ikinä vastailla kommentteihin! Yritän parantaa tapani :)

    VastaaPoista
  2. Katsotaanpa, tarkistin Evanssin farkuni (jotka ovat boot cut mallia) joissa lukee isolla kivasti takana Bootcut sellaisella farkkujen saumalangan värisellä painatuksella ja vähän kaunoa muistuttavalla fontilla eli väittäisin niiden olevan Evanssilta.

    Jos siitä on mitään apua, niin:
    http://xlelamaa.blogspot.com/2011/07/tanaan-on-ollut-kaikin-puolin-hyva.html

    Tuolla on kuvat farkkujen takataskusta (kaiketi merkeillä on samanlaiset takataskuompeleet?) ja bootcut tekstin fontistakin pitäisi saada ehkä jotain selvää sen verran, että voi verrata onko fontti sama.

    Minä ymmärrän salapoliisityön ilman muuta, jännittävää puuhaa, toivottavasti näistä on apua.

    Ja mitä Evansseihin tulee, niin en voinut vastustaa kiusausta ja kurkistaa Evanssin store finderiin ja kyllä, kummassakin kaupungissa on niitä, monta oikeastaan. Joten sinne vaan shoppaamaan, rakastan niin sitä kauppaa. Mistään muualta en ole löytänyt istuvia housuja enkä sen puoleen saappaita joissa on oikean kokoinen varsi <3

    Dahlia

    VastaaPoista
  3. Ihan parasta! Evansin farkuthan noi taitaa sitten olla. Ainakin näytti siltä, että kurkistaisi samanlainen fontti tuolta takaa. Takataskuompeleet on erilaiset, niitä itseasiassa eilen jo yritin vertailla DP:n ja Evansin nettikaupoissa. Vaihtelivat nytkin kaupoissa olevissa farkuissa hyvin paljon. Yritin zoomailla myös nappeja niin isoiksi, että olisin voinut verrata niitäkin. Se oli kyllä aika mahdoton tehtävä. Meni kuva niin mössöksi.

    Evansilla näyttäis nettikaupassa olevan tällä hetkellä farkuissa alennustakin. Pakko ehkä kuitenkin hillitä tilausinto ja odottaa reissuun. Saa nähdä kykenenkö :D

    Täytyy vielä toivoa, että Dorothy Perkinsin housut olisivat myös kivoja. Jos ketjujen takana on kuitenkin sama yritys, niin saattais kuitenkin olla todennäköistä, että ainakin jotkut housut olisi samalta valmistajalta. Evansilla on vähän huonosti värillisiä housuja ja haluaisin jotkut kivat syyshousut.

    Saappaitakin mun olisi tarkoitus kokeilla Evansilla. Tilasin sieltä talvella yhdet saappaat kevääksi, mutta ne ei oikein istu mun jalkaan niin hyvin, kuin haluaisin, joten pakko päästä sovittelemaan.

    Kiitos! Oon kyllä vähän järkyttynyt siitä miten iloiseksi tää farkkumerkin selvitys mut sai :D Ohan se tärkeää, että löytää vaatteita, joissa viihtyy!

    VastaaPoista
  4. Ei mitään, ilo auttaa näiden kanssa :)

    Perkinsistä en sano muuta kuin yhden sanan: Mekot. Ei niinkään ne muut vaatteet, mutta ne niiden mekot <3

    Evanssilla kannattaa ensin sovittaa, sitten vasta tilata, mutta mikäs mä olen sanomaan, viimeksikin tilasin suorat housut juuri ennenkuin olin lähdössä reissuun paikkaan jossa kuitenkin on Evans :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!