Eilinen sairaspäivä

Eilen siis tosiaan suoritin itseni aamulla normaalisti töihin huolimatta keskiviikko illan hömelöstä olosta. Aamulla oloni olikin ihan hyvä, kunnes muutaman tunnin töissä olon jälkeen totesin numeroiden ja kirjainten hyppivän riveillä. Nopealla arvuuttelulla lopputulos: Kuumetta. Lääkärin ajan saa onneksi varattua meillä nopeasti netin kautta, joten ennen yhtä olin iltapäivällä jo lääkärissä. Sitä ennen ehdittiin kuitenkin ottamaan muutama valokuva, eli asua ei sovi missään nimessä unohtaa:


Neule: Seppälä
Paita: Dublin
Vyö: H&M
Shotsit: Seppälä
Sukkahousut: Dublin
Kengät: New Look

Pakko sanoa, että nuo sukkahousut ovat mallia 200 denieriä ja vedettyäni ne ensimmäistä kertaa eilen jalkaan totesin, että niitä on saatava lisää. Niin pehmeät ja niin lämpimät (ja niin järjettömän halvat, että meinasin kaupassa lentää takamukselleni). Onneksi on ihmisiä, jotka asuvat Irlannissa ja voivat kyseisessä kaupassa käydä vierailemassa ja lähettää noita postissa. Yhtään ei haittaisi jos olisi pullo Ireland Mistiä mukana samassa paketissa. Näin vihjeenä siihen suuntaan maailmaa. Kuvien takana on toinen ihanaisista rouvista, tämä sama joka sanoi, ettei osaa ottaa valokuvia, hyvin tuo minusta on kaikin puolin sujunut. Kuvia siis tosiaan ei ole käsitelty mitenkään, enkä niitä aiokaan käsitellä.


Ennen yhtä olin jo kuitenkin keskustassa Lääkärikeskuksessa, josta kävin varttia myöhemmin ulos lääkereseptien sekä kahden päivän sairasloman kanssa. Matkalla junalle ihastelin musiikkitaloa ja mietin kukahan tuonkin määrän ikkunaa meinaa pestä. Myönnän kyllä, että vanhat makasiinit olivat mielestäni kauniimmat kuin tämä lasinen kuutio.


Lopun eilistä vietin siis blogien lukemisen lisäksi näinkin terveellisesti syöden ja Ruotsin miljonääriäitejä katsellen. Tänään on jo parempi olo ja elämä alkaa siis hiljalleen ehkä voittamaan tässäkin päässä Suomea. En voi sanoa, että olo olisi vieläkään mitenkään hehkeä tai terve, mutta parempi kuin eilen. Toisaalta, enpä ole kotoa mihinkään liikkunut vaan täältä vällyjen alta tätäkin kirjoittelen.

P.S. Nooran Elämän puolella on arvonta, johon päätin kerrankin osallistua. Kannattaa käydä vilkaisemassa jos ajatus tuunatusta kännykästä tai läppäristä kiinnostaa.

Kommentit

  1. Kiva, kun linkkasit :)

    Toivottavasti ne kaikki voimat palaavat pian! Itse täällä kärsin mahakivuista, melkein jo ajattelin hakea saikkua, mutta kyllä kai sitä nyt neljä tuntia jaksaa töissä istua. Lomakin alkaa tänään, joten ei millään huvita sairastella.

    VastaaPoista
  2. Niin minkä merkkiset nuo sukkahousut on, ja mitä ne maksoi? Ei nuo kuvien perusteella edes näy paksuilta, luulis että on jotkut n. 50 den. Noiden hyvien sukkahousujen löytäminen on aina vaikeaa. Harmi vaan että jos löytää hyvät sukkahousut, mutta niitä ei ole saatavana suomesta.

    VastaaPoista
  3. Noora: Palasivathan ne kun raaski maata viikonlopun paikallaan tekemättä mitään. Toivottavasti siellä päässä terveenä, niin ei mene reissu sen takia pilalle.

    Anonyymi: Sukkahousut on tuotu Dublinista Penneysistä ja maksoivat 4€. Ja totta kyllä, harmittaa että en tuonut niitä enempää sieltä, mutta kyseisen liikkeen laatu ei ole mitään parasta mahdollista, tuolla hinnalla sitä vaan saattoi ottaa kokeiluun.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!