Helsinki SYÖ! viikot

Mainitsinkin jo, että PK-seutulaisena aion nauttia Helsinki SYÖ! viikkojen viimeisestä viikosta, koska en aikaisemmin ole näistä viikoista ehtinyt tällä kertaa nauttimaan. Ensimmäinen näistä nautinnollisista ruokailuista tapahtui tänään. Suunnistin töistä keskustaan tapaamaan ystävääni. Häntä odotellessa (koska julkiset olisivat ruuhka-aikaan ajoissa?) ihailin myös Kansallisteatterin arkkitehtuuria.



Minusta koko rakennus on kaunis ja erityisen ihastunut olen tähän pöllöpatsaaseen joka löytyy ylemmän kuvan kulmauksesta. Harkittua ja kaunista. Toisaalta jos muistatte kuvani Dublinista, niin harrastan arkkitehtyyrin yksityiskohtien kuvaamista.



Ruokailun kohteena oli Pääkonttori, joka sijaitsee Kansallisen vieressä. En ole aikaisemmin ravintolassa vieraillut, mutta normaalia listaa selaillessani totesin, että muutamakin ruoka herautti veden kielelle. Tänään oli vuorossa seuraava menu:





Hyvässä seurassa maittoi myös jälkiruoka, eikä kummassakaan annoksessa ollut mitään valittamista. Kerrassaan herkullista. Tähän paikkaan voi palata uudelleenkin, sen verran jäi muutama ruoka mieltä kaihertamaan.

Aamupäivällä otetuista kuvista voikin sitten "ihailla" tämän päivän ruokailuvaatetusta:


Jakku: H&M
Paita: H&M
Hame: Lindex
Huivi: Lindex
Kengät: New Look (www.newlook.com)

Kuvat luonnollisestikin Hovikuvaajani käsialaa.

Huomenna on sitten vuorossa toinen Helsinki SYÖ! viikkojen ravintola ja ruokaseurana aina yhtä ihastuttava Arkeologi.

P.S. Palaan Sari edellisen merkinnän kysymykseesi, kun ensin saan sen mittanauhan käsiini, eli huomenna töissä.

Kommentit