Kuivaihoisen pelastus

Sokoksella on tällä hetkellä menossa 3+1 päivää. Ensi viikolla olisi vuorossa Stoccan hullut päivät. Kampissa on Kampituspäivöt ja Hintahulinat Forumissa menivät juuri. Aina joskus näissä kaikissa menee sekaisin ja ihan aina ei jaksa edes selata katalogeja läpi. Joskus kuitenkin jotain pientä...


Näissä erinäisissä alennuspäivissä ei ole mitään vikaa, mutta yleensä teen ostokseni mielelläni rauhassa.  Olen mielialashoppaaja.Välillä jaksan luuhata isoissakin alennusmyynneissä kaikessa rauhassa. Tällä viikolla ei shoppailua ole tehnyt mieli juurikaan harrastaa ja siksi nämäkin alennukset meinasivat jäädä hyödyntämättä. Asun kuitenkin lähellä Emotionia ja eihän siellä voinut olla käymättä.


Itselleni tärkein ostos olivat oikeastaan nämä. Olemme Kotinörtin kanssa lähdössä Kööpenhaminaan pelkillä käsimatkatavaroilla ja jotenkin se on kaikki tarpeellinen kauneudenhoitokin saatava mukana kannettua. Hiuslakkakin lienee tarpeellinen, joten samalla tuli sekin otettua. Tätä voisi melkein kutsua pakko ostoksi.



Tämä ihanan raikkaan sitruunan tuoksuinen vartalovoide ei puolestaan ollut mikään pakko ostos, mutta en voinut vastustaa sen ostamista "koska sai niin halvalla". Rehellisesti olen lukenut tästä voiteesta monta hyvää arvostelua ja siksi halusin tätä kokeilla, kun tuotteen sai huomattavasti normaalia hintaa halvemmalla. Tykästymisen uimiseen on tarkoittanut myös, että tarvitsen vähän ravitsevampaa rasvaa kuin tähän saakka käyttämäni uinnin jälkeen, joten uskoisin ainakin tämän olevan siihen oikea tuote.


En ole tosiaan kokeillut tätä kuin tänä aamuna, mutta pakko sanoa, että ihastuin tuotteeseen kyllä. Levittyvä, mieto tuoksu ja imeytyvä voide. Kalliimpi kuin normaalisti ostavani vaikka oli reilusti alle puoleen hintaan, joten tiedän käyttäväni tätä nyt sitten aavistuksen säästellen. Silti: Koskapa sitä ei luksusta tahtoisi hieman elämäänsä hankkia, etenkin kun:


Syysflunssa on yllättänyt ja makaan peittojen alla kotona katsoen turhia tv-sarjoja. Päivitykset siis harvakseltaan kunnes koen voivani edes aavistuksen verran paremmin. Ostoksetkin tehty eilen, en vaan yksinkertaisesti kyennyt kirjoittamaan niistä aikaisemmin. Näin tällä kertaa, flunssan jälkeen taas varmasti paremmassa kunnossa ja uusin postauksin. Toivon vain olevani terve viikonloppuna, sillä kerrankin olisi edessä lauantaina jotain erikoisempaa menoa. Sormet ja varpaat ristiin siellä kaikki, että olen kunnossa ja hyvin voivana kahden päivän lepäämisen jälkeen.

Men nu, Svenska Hollywood Fruar väntar.

Kommentit

  1. Mä en ole uskaltautunut ollenkaan 3+1 päiville koska hamstraisin varmaan ihan liikaa kaikkea sieltä. Mulla ei ole nyt mitään erityistä tarvetta niille tavaroille mitä siellä on tarjouksessa joten yritän välttää sen sillä että rahat säästyisi :)

    Svenska Hollywoodfruar on niin paras ohjelma, oon kattonut kaikki jaksot mitä on Suomessa esitetty.

    VastaaPoista
  2. Ei mullakaan olisi varmaan ollut tarvetta tolle rasvalle, mutta tahdoin sen. Onneksi Emotionissa voi shopata vaan rajallisen määrän, itse Sokoksella saisinkin sitten kasaan paljon enemmän. Jos olisi sellainen olo, että jaksaa shopta siis.

    Kertasin ohjelman kanssa ruotsin taitojani ihan itseni takia. Pitää taas korvan tottua hiljalleen siihenkin kieleen. Sitäpaitsia Maria Montazami on vaan loistava <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!