L'Oreal innostus

Näemmä on taas tullut haalittua kosmetiikkaa. Minä olen hulluna erilaisiin kaupanpäälisiin. Saatan ostaa aivan turhiakin asioita, jos niiden kanssa saa kaupanpäälisiä Juuri niin tapahtui eilen, koettaessani suorittaa itseäni kotiin lääkärin jälkeen. Mikää kuume tai mahti maailmassa ei olisi saanut pysähtymään kun L'Orealin esittelijät kertoivaat, että meillä olisi tällainen tarjous:


Koska mainostivat kätevästi ruokakauppani vierestä niin talsiessani jokatapauksessa Prismaan hakemaan paljon jaffaa ja kasan naisten lehtiä kävin myös vilkuilemassa L'Orealin hyllyn. Ei kai sitä nyt kukaan oleta, että olisin kävellyt moisen tarjouksen ohi? Niin kuumeessa en selvästi ollut.




Ensimmäinen valintani oli tämä 125 Rose Blush huulikiilto. Ei sillä, että olisin tarvinnut oikeasti yhtään enempää kiiltoja, mutta välillä pidän kiillon kerrostamisesta punan päälle ja tämä sävy sopi kuin nakutettu vakio huulipuniini, saan vähän erilaisuutta niihinkin aikaa. Selittelyn makua? No varmasti, mutta koskapa uusi huulipuna ei olisi piristänyt.



Oma pintakuiva ihoni kaipaa tätä tuotetta nyt kun kylmemmät ilmat ovat edessä. Ennen käytössäni on ollut Lamcomen tehoseerumi, mutta päätin kokeilla, olisiko tämä lähellekään yhtä hyvä noin hintansa puolesta. Periaatteessa en kaiketi tarvitsisi tehokosteuttajia, mutta välillä ihoa tuntuu kiristävän sen verran, että koen tällaisen olevan tarpeellinen. Niinpä tämäkin sitten tarttui mukaani.


En ihan jaksa uskoa, että ihoni hehkuisi kuukauden kuluttua, koska en kuitenkaan muista käyttää tätä säännöllisesti, mutta katsotaan, jos saisin jotain aikaan. Totuus nyt on se, että en ole enää 17 enkä voi tehdä naamalleni ihan mitä sattuu huvittamaan. Pakko siitä ihosta on pitää huolta niin josko tästä olisi jotain apua.


Mitään merkittävää eroa en vielä ensimmäisenä päivänä huomannut, mutta toisaalta ei ihoni mitenkään suuremmin myöskään kiristänyt mihinkään suuntaan. Olihan tuo kevyttä levitettävää ja mukavan tuntuista iholla, sitä en kiellä. Mutta palaan tämän tiimoilta varmastikin asiaan, mikäli siis tuote tekee sen suurempaa eroa. Jos ei, niin tuskin kuulette tästä enää missään vaiheessa.


Ja tässä siis ne kaupanpääliset, joiden takia edelliset tuotteet kävin ostamassa. Matkakokoinen naaman puhdistusaine, jonka ajattelin sopivan reissuun oikein hyvin senkin. Kirkkaan vihreä luomiväri, jonka ajattelin suosiolla luovuttaa eteenpäin. Kynsilakka on kivan pinkki ja ehdottomasti tulee kokeiluun viimeistään keväällä. Aurinkopuuteri taas on sellainen, että sen olisin muutenkin ostanut taas jossain vaiheessa uuden, joten tällä kertaa olen kertakaikkisen tyytyväinen saamiini kaupanpäälisiin kun kolmesta on hyötyä. Toki myös mukana tulleesta meikkipussukasta, joka on hyvä viikonloppumatka kokoinen malli.

Näin siis L'Orealilta tällä kertaa. En ole hetkeen sen merkin tuotteita käyttänyt, joten katsotaan mikä on näiden tuotteiden tuomio. Onko näissä ihastumisen vai vihastumisen puolelle meneviä ominaisuuksia ja miten ihoni näihin reagoi.

Kommentit

  1. Ompas kivan värinen tuo huulikiilto!:) Ja kivan oloinen blogi muutenkin. Oon tän ihan hetki sitten löytänyt ja parin postauksen verran jo lueskellut:)

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos :) Kiilto on näin viikonlopun kokeilun jälkeen osoittautunut oikeaksi aarteeksi, sopii kaikkien vaaleampien punieni päälle antamaan niille jotain vähän extraa, ihan kuin olisi kasa uusia puhua :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!