Todellinen budjettishoppaus

Tiedättekö, aina välillä tulee niitä hetkiä kun ei oikein meinaa itsekään uskoa silmiään kun tuijottaa kassakuittia. Valitettavan usein ne ovat ainakin itselläni niitä hetkiä jolloin kuitissa on suurempi summa kuin koskaan olin kuvitellut tuhlaavani. On kuitenkin, hyvin harvoin toki, myös niitä hetkiä kun summa on sellainen, että et ihan oikeasti usko silmiäsi sen pienuuden takia.

Kävi nimittäin niin, että glitter-rajaukseni loppui elokuussa. Käytän tätä tussirajausta siis silmänurkissa jonnekin juhliin mennessä ja en ollut ollenkaan ilahtunut kun tähän saakka käyttämäni sitten vaan kuivui. Eihän se ollutkaan kuin... öh... kaksi vai kolme vuotta käytössä. Tiesin kuitenkin, että tarvitsen uuden sellaisen ja edellisen hankinnasta on sen verran aikaa, että samanlaista tuskin saisin ihan heti ostettua.

Olin jo alistunut siihen, että joudun mahdollisesti hankkimaan hyvinkin kalliin tuotteen kunnes satuin kävelemään eräälle Sokokselle. Kävelin ulos loppusummalla 1€ ja tuijotin laskua kovin hämmentyneenä.


Pieneen pussiin pakattiin tämä Minerssin nestemäinen rajaus. En näissä harvoin käytettävissä juhlameikeissä ole niin tarkka merkin kanssa, käyttö ei kuitenkaan ole edes viikottaista, joten siinä mielessä olen tyytyväinen saadessani tuotteen halvalla.


Kuvasta se ei valitettavasti näy kunnolla, mutta nuo hippuset tuolla sisällä on pohjaltaan mustia ja sitten valossa kimaltavat eri väreissä. Edellinen oli hopea pohjainen ja siinä mielessä kivempi, mutta totesin, että tälläkin saa kivoja rajauksia aikaan. Suurimmaksi osaksi käytä tätä kuitenkin talvella.


Tuollainen kivan ohut kärki, jollaisesta ainakin itse pidän. Kaikkea ei voi vaatia, eli ei ole mitenkään paras mahdollinen tuote pidettäväksi kädessä ja rajausten tekoon, mutta on kuitenkin muistettava se päätä huimaava hinta myös.

Tällaista todellisen budjetti shoppausta siis tällä kertaa.

Kommentit

  1. Todella edullisesti löysit kyllä uudet glitterit! Hyvä vinkki, tuli sellainen olo että voisin itsekin kokeilla tuollaista juhlissa. Näyttää varmasti kivalta :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin löysin eurolla! Nahkarannekkeen kappahal:sta. Nykyään kun eurolla ei yleensä saa mitään!

    http://todellajossain.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Reetta: Kannattaa kokeilla, varsinkin talvemmalla kiva jossain pikkujouluissa tmv. kun muutenkin saa kimaltaa luvan kanssa :)

    Tanja: Ihanaa, että eurolla edes löytää enää mitään <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!