Tanska - Osa II

Tämä kuulostaa nyt niin siirappiselta ja muuta mutta: Mulla on kyllä maailman paras poikaystävä! Meille selvisi siis lauantaina aamulla, että Tivoli ei ole auki, olin koko ajan asennoitunut menemään Tivoliin ihailemaan kehuttua puutarhaa ja muuta kivaa, en niinkään laitteisiin. Myönnän siis olleeni aavistuksen pettynyt, kun sain kuulla, että en tule sinne tämän lyhyen pyrähdyksen aikana pääsemään.


Ihan Tivolin kanssa samassa korttelissa on Briteistä tuttu Buid a bear - niminen yritys, jonne Kotinörtti lupasi minut ystävällisesti viedä lohdutuksena siitä, että en päässyt Tivoliin. Joten niin sitten huomasin taantuvani jonnekin viisivuotiaan tasolle saadessani itse valita itselleni Nallen.


Ensin pitää valita nallen keho. Nämä ovat siis kaikki täyttämättömiä päätä lukuunottamatta. Nimittäin:


Nallen saa myyjän avustuksella täyttää ihan itse. Tuossa edessä olevasta laatikosta valitaan myös nallelle sydän joka laitetaan täytteiden mukana nalleen sisälle. Sen jälkeen valmis ompeleet nyppäistään nauhalla kasaan ja sitten alkaa se kaikkein vaikein operaatio nimittäin vaatteiden valitseminen nallelle:



Vaatteita ja asusteita on hylly toisensa jälkeen ja jos olen kuvitellut, että itselleni vaatteiden ja kenkien valitseminen on vaikeaa, niin osoittautui, että se on melkein vielä vaikeampaa yhden nallen kanssa. Toki vaatteita olisi voinut hankkia enemmänkin, mutta kuitenkin nyt totuuden nimissä olen 30, en 5, niin päätin tyytyä vain yhteen vaatesettiin.


Sen jälkeen nalle ja sen mukaan ostetut asusteet pakataan pahvilaatikkoon ja nalle voi siirtyä kanssasi kotiin saakka. Hintaa omalle nallelleni tuli noin 40€, joten vaikka se oli liikkeen halvimmasta päästä, niin halvasta liikkeestä ei ole kyse. Kuulemma ilmeeni arvoa ei voi mitata rahassa ja olisin saanut vaikka kaupan kalleimman nallen <3


Kotiin lähti tällainen setti. Näemmä taannuin myös värivalikoimassani ikäluokka viisi tasolle, mutta nähtyäni nuo puputohvelit tiesin, että nallen on saatava ne. Haluaisinko sellaiset itsellenikin? No tottakai, aina sen verran on minussakin tyttöä olemassa, että yhdet puputohvelit mahtuvat elämääni.


Tässä siis lopputulos, tämän reissuni Tivoli.

Kiitos vielä rakas, pakko sanoa tämän olleen kyllä itselleni yksi reissun kohokohdista, niin hyvälle tuulelle ihanainen ja ajattelevainen mies minut sai.

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!