30.11.2011

Kabukin puhdistusta

Käydessäni maanantaina kaupoilla törmäsin tuotteeseen jota olin jo hetken aikaa halunnut testata. Koska kaupassa jossa olin, oli myös menossa kampanja jossa ostamalla 50€lla ja antamalla yhden etusetelin sai alennusta 10€ ja koska ostokseen tarvitsi vielä jotain mukaan halvennukseen, niin tarttui sitten mukaan tämä pensseleiden puhdistajajuttu.

Olen nimittäin aivan toivoton sutien puhdistamisen kanssa. En vaan yksinkertaisesti meinaa jaksaa pestä niitä vaikka tiedän vallan hyvin, että ne pitäisi pestä. Ostin äskettäin uuden kabukin mineraalille, lähinnä siksi, että uudessa on sudin suojus (kivempi heittää se laukkuun sellaisenaan kun suojaton versio) joten otin käsittelyyn ns. kotikabukini.


Duroun puhdistusaineesta oli kyse ja se lupaa puhdistaa 99% bakteereista pois ilman vettä. Niinpä sitten spruittasin ainetta lautasella ja lilluttelin kabukiani siinä. Ohje sanoi vähän, itse olisin kaivannut vähän enemmän ohjeistusta siihen, mitä he tarkoittavat vähällä.


Olin ajatellut, että tämä jotenkin maagisesti puhdistaisi kabukini. On pakko sanoa, että kyllä siitä sitä kökköä sitten irtosikin kiitettävästä. Sutia pitää pyyhkiä siis paperiin kunnes väriä ei enää lähde. Siinä menikin omalla osallani aimo tovi.


En nyt tiedä onko tuo sen paremmassa kunnossa mutta ainakin ne selvimmät kököt lähtivät irti ja vaikka salama väittää sudin olevan vielä likainen, niin normaalissa valossa se näyttää paremmalta jo. Luulen, että uusin vielä käsittelyn. Se on tuotteen eduksi sanottava, että kuivui nopeasti veteen verrattuna, mutta muuten en ole ihan vielä vakuuttunut oliko tämä mitenkään hyvä investointi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!