29.11.2011

Maanantain vaatteita ja joulujuttuja

Minä olen jossain määrin jouluihminen. Rakastan antaa lahjoja. Vihaan ihmisiä kaupassa. Vaikka lahjat saakin tilattua kivasti postiin, niin pakko ne on kuitenkin paketoida ja tässä tulee esiin perfektionismini. Haluan tehdä mahdollisimman kauniita paketteja kun niitä teen. Uhraan aikaa paketointiin. Yleensä. Tällä hetkellä elämässäni vaikuttaa kuitenkin olevan sen verran kiire, että tänä vuonna joudun menemään siitä mistä aita on matalin, nimittäin valmislaatikoista ja pusseista.


Paita: Dublin
Liivi: Dublin
Housut: Your's
Saappaat: Budapest

Maanantai alkoi kuitenkin normaaliin maanantai tapaan töissä jonne suunnattiin tämän näköisenä. Koskahan opin, että noilla saappailla on todella epäkäytännöllistä ajaa autoa. Jos taas hetken aikaa muistaisi.Ensimmäiset pahvirasiat on kuivumassa kun seuraavat odottavat kultakerrosta. Vielä hopealla nuo ensimmäiset. Tämä on taas se kohta kun muistan, miksi en askartele. En vaan osaa niin kuin tahtoisin, tai ainakin se vaatii harjoittelua.


Valmiita lahjakasseja, silkkipaperia ja huopaa rasioiden pohjalle. Kyllä tänä vuonna mennään sitten helpolla. Jotenkin tämä on sellainen itsensä ylittämis kilpailu vuosi toisensa jälkeen. Saa nähdä millä tästä mennään ensi vuonna yli.


Ensimmäiset ovat paketeissa. Eli silkkipaperia kassiin, lahja sisään ja kortti kassin kylkeen. Ruokottoman helpolla mennään. Kauniilla mielestäni, mutta todella helpolla. Jos vaikka jatkaisi noiden tekemistä niin saisi ne valmiiksi, niin lakkaisi sekin pieni stressi.

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva asu taas! Näytät mun mielestä koko ajan hoikemmalta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Niin kai se on nähtävä, että kun syö vähemmän, niin väkisin lähtee painoa pois. Sanon silti, että oikea poseerausasento auttaa asiaa myös ;)

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!