29.11.2011

Naantali Spa - Osa II

Kuten illalla luvattu, niin nyt sitten aamusta seuraavaa osaa luvassa tuosta viikonlopun vierailusta. Allasosastolla emme viihtyneet kovin kauaa, lähinnä siksi, että siellä oli "muutama" muukin ihminen kuin vain me. Viihdyn vedessä ja pidän pulikoinnista, mutta en pidä ihmismassoista. Ei se kuitenkaan mitään haitannut. Huoneessa saattoi löhötä ja käydä kävelyllä ennen iltaan valmistautumista.


Kotinörttikin näytti oikein tyylikkäältä vaikka harmittelikin, ettei ottanut mustaa puhua mukaan. Minusta tuo pikkutakin yhdistäminen siisteihin housuihin ja kauluspaitaan sopii yhtä hyvin. Kuulemma myös hyvä, että naama ei näy, olisi ollut urpo ilme.


Huivi: Stockmann
Mekko: Mexx
Kengät: New Look
Laukku: Prisma (muistaakseni, on palvellut jo monta vuotta)

Itselläni oli käytössä Mexxin pikkumustani joka on suosikkipikkumustani. Se on samalla myös ensimmäisiä mekkoja joita ostin pitkän hame kauden jälkeen. Tätä mekkoa voi syyttää siitä, että aloin ostamaan mekkoja enemmänkin.Kävimme syömässä italialaista. Ala carte oli ajatuksissa, mutta koska meidän allergiat on vaikeita ajatelle thaimaalaista keittiötä, niin päädyimme mieluummin syömään tutusti ja turvallisesti pihvit kuin kokeilemaan olisiko jossain kalaa, chiliä tai paprikaa. Mutta ei pidä valittaa, ihanan tunnelmallinen paikka tämä ainakin oli. Selvästi olen nyt ihastunut myös tuohon mahdollisuuteen tähti-kuvata, koettakaa kestää, ehkä se innostus menee kohta ohi.Tosiaan molemmat vesilinjalla (minä itseasiassa maito). Ei aina voi juoda viiniä ja jotenkin oli molemmilla sellainen olo, että nautitaan ruoka ruokana ja viiniä ehkä myöhemmin. Hyvää se ruoka sitten olikin. Jälkiruokana ollut pannacotta etenkin oli aivan täydellistä.

Kuten sanoin, kuvaan loppureissuista hirvittävän vähän. Ruuan jälkeen pyöriskelimme vähän aikaa edes takaisin, joimme drinkit ja siirryimme huoneeseen sen jälkeen. Vitsit me kuulostetaan varmaan tylsiltä, mutta molemmilla oli kivaa ja hyvä viikonloppu jonka kyllä kruunasi:


Lahjakorttiin kuului siis aamiainen huoneeseen. Siinä sitten olikin ruokaa vaikka muille jakaa. Urheasti syötiin kyllä melkein kaikki, huoneen luovutus kun oli vasta kolmelta niin sai tosta samalla sitten lounaan aikaan.

Kaikkineen siis aivan ihana reissu <3

2 kommenttia:

 1. Ihana reissu :D Just senverran aktiviteettiä minkä minäkin tuon oman könsikkääni kanssa oikein tsemppaamalla jaksaisin...
  Komea mies ilman päätä katsottuna ainakin ja sinun mekkosi todella hyvin istuva ja kaunis.
  Tuo herkkukori on ihan käsittämätön... Vietin joskus viikon Haikon kartanossa jossa mieheni asui työkeikalla lähes puoli vuotta. Hän sai huoneaamiaisen joka päivä koskapa lähti työhönsä jo ennen aamiaishuoneen avautumista. Se kori ei ollut varjokaan tuosta teidän satsista :D

  VastaaPoista
 2. Oli, kaikin puolin hyvä reissu. Ei meistä kumpikaan mitään suurempaa aktiviteettia kaivannut, enemmän aikaa toisen kanssa.

  Aamupala oli ihan mieletön, siitä saikin sitten aamupalan lisäksi vielä kevyen lounaan ennen lähtöä ja vieläkin sitä jäi. Todella hyvä ja kattava ja suosittelen vahvasti jos tuonne menee niin kokeilemaan tuollaista versiota :)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!