26.11.2011

Toimistossa on kylmä

Tämän havainnoin tein jo alkuviikosta, että meillä on töissä "aavistuksen" viileä aina ajoittain, joten sehän tarkoittaa sitä, että ennen kuin ne patterit pamahtavat sieltä kunnolla päälle, niin se on vaan laitettava lämpimämpää vaatetta päälle. En periaatteestakaan suostu vielä plussa-asteiden ollessa se lämpötila laittamaan villaisia neuleita päälleni, mutta onneksi on noita puuvillasekotteita joita voi sitten hyvällä omalla tunnolla käyttää. Torstaina vaatetus näytti seuraavanlaiselta:


Neule: JackPot
Mekko: H&M
Vyö: Next (tullut hameen mukana)
Saappaat: Evans (Dublin)

Ei tämä nyt mitenkään pienikokoiselta saa toki minua näyttämään, mutta tuo neule on niin unelma lämmin ja muutenkin kaikin puolin vaan niin ihanan pehmoinen, että siihen tekisi mieli kääriytyä joka päivä. Mekoilla siis mentiin pitkälle tätä viikkoa, ne ovat vaan sen verran helppo vaate, ettei tarvitse paljon miettiä.

Voisi ajatella, että olen laiskistunut pukeutumiseni suhteen ja niin se varmaan onkin, mutta siitä viis, elämässä tapahtuu muitakin asioita (kuten saman katon alle Kotinörtin kanssa muuttaminen) että välillä saa mennä sen suuremmin miettimättä, että mitä päällensä laittaa. Toisaalta sama on tapahtunut kyllä tukankin kanssa, että perus ponnareilla on menty, joten kampauksista ei valitettavasti ole kuvia tarjolla.

Kuvaajana näissä on toiminut ihanainen Miss Heels.

P.S. Vaan nyt kokka kohti Naantalia. Joku saattaa muistaakin, mutta rakkaat ystäväni muistivat minua syntymäpäivänäni Naantali Span lahjakortilla, joten mikä sen parempi hetki lillua lämpimässä kylpylässä kuin ikävä marraskuu.

Kiitos kaikille rakkaille tästä mahdollisuudesta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!