13.12.2011

Äiti

Suojatakseni läheisiäni, en ole pahemmin kertonut heistä tänne. Toki Kotinörtistä, mutta aina välillä tekstissä on vilahtanut myös Äitini. Äidin kanssa käymme säännöllisesti (kerran kuussa) teatterissa ja olemme muutenkin todella läheisissä väleissä. Asumme alle puolen tunnin kävelymatkan päässä toisistamme ja höpötämme puhelimessakin todella usein. Äidin kanssa on hyvä olla ja olemme hyvissä väleissä.

Äiti myös ilahduttaa minua aika ajoin. Viime aikoina se on ollut silloin tällöin uusilla koruilla. Tämä johtuu siitä, että Äiti tietää lapsensa rakkauden halvempiinkin koruihin ja siksi sain tässä maanantaina lahjan:
 Sain nämä kerrassaan ihanasti toisiinsa sopivat korut. Äidin entinen työkaveri tekee eläkepäivillään koruja ja sieltä nämäkin ovat peräisin. Aivan ihanat, jos vielä olisi pikkujouluja, niin tietäisin kyllä samantien minkä korujen ympärille alkaisin asukokonaisuutta rakentamaan. Huomatkaa myös tuo kerrassaan päheä korurasia jota en tajunnut sitten erikseen kuvata. Äiti oli askarrellut sametista, kuminauhoista ja nämä kaikki kiinnitettynä vanhaan VHS-kasetti koteloon. Loistava oivallus minusta.


Korujen mukana olivat vielä nämä ihanat siniset kimaltavat kuminauhalla varustetut rannerenkaat. Kyllä Äiti vaan on minulle maailman paras Äiti <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!