25.12.2011

Joulua valokuvina - ennen aattoa

Tänään ei täällä päässä ole tapahtunut mitään perus mölöttämistä suurempaa eikä ole tarkoitus tehdä illallakaan mitään sen suurempaa. Kirjoja lukien ja allekirjoittanut uudella kamerallaan leikkien on menty tämä päivä. Tänään ja huomenna vielä kuitenkin vanhan pokkarin kuvilla pelkästään. Menee nimittäin tovi, että opin tuota järkkäriä oikeasti käyttämään.

Töissä meillä oli joulukuusi ja sopimuksena, että jokainen tuo maksimissaan 5€ maksaneen lahjan kuusen alle, sieltä ne sitten torstaina jaettiin kaikille erikseen. Omaksi lahjakseni valikoitui pullo kuivaa skumppaa. Ei sillä, en valita, uuden vuoden juoma on hyvä idea.Joulun kunniaksi olin koettanut laittaa vvähän pirteämpää vaatetta töihin.


Mekko: Next (Kööpenhamina)
Bolero: YourFace
Kengät: Kööpenhamina


Tuo punainen mekko on kyllä yksi suosikeista töissä edelleen. Sama vaatetus oli jouluaattonakin töissä jo sen värimaailmansa takia. Muutenkin se on sitten sopivan mittainen ja varsin kelpaava töihin.

Torstaina illalla oli vuorossa ooppera ja Pähkinänsärkijä, se ehkä kaikkein eniten rakastamani baletti.

Oopperalla oli näytillä vanhojen produktioiden vaatetusta.


Kotinörtti kuvasi vielä kotiin tullessa. Kuvasi kyllä oopperan asunikin, mutta olisittepa nähneet sen kuvan, se mies ei kyllä illalla väsyneenä näe mitään. Mekko on miten sattuu ja huivi roikkuu vaan olalla ja minut on vielä kuvattu liikkeessä, joten kuva on epätarkka. Ei se mitään, uudella onnistuu paremmin.

Perjantaina oli sitten anoppilan vuoro:


Kauluspaita: Seppälä
Neule: Mark's&Spencer
Hame: Lindex
Laukku: Guess
Saappaat: Evans


Näissä vaatteissa suunnattiin kohti anoppilaa, jossa vietimme tehokkaan kolme tuntisen ajellen sen jälkeen kaamessa kelissä takaisin. Olen aikaisemminkin sanonut, että en anopistani ihan kamalasti pidä ja siksi Kotinörtti ihanasti ei vaatinut siellä pidempään olemaan, etten koe oloani tukalammaksi kun se muutenkin on.


Ennen anoppilaa kävin kuitenkin verta luovuttamassa kuten lupasin aattoa vasten tehdä. SPRn aamupalatarjoilu oli kyllä hyvä kaikin puolin.

Näissä tunnelmissa siis ennen aattoa mentiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!