19.12.2011

Kulta mä tilasin sulle suteja

Sattui tässä kolmisen viikkoa sitten, että Kotinörtti katseli aamuista meikkaamista ja siveltimien kiroamistani. Mies ilmoitti samana iltana tilanneensa jostain verkkokaupasta "jotain siveltimiä muutaman". Saattoivat kuulemma olla halpis versioita, mutta koska hintaa oli ollut vähän niin oli vielä samaan tilaukseen laittanut "joku luomivärisetti se oli".

Tänään sitten saavuttuani tuolta kylmästä vesitihkusta kotiin odotti sängyn päällä melkoinen yllätys:


Nyt joku kuitenkin sanoo, että nuo ovat feikkejä, voivat olla, minä en tiedä, minua ei kiinnosta. Ihan oikeasti se mies tilasi kasan luomivärejä ja vielä suuremman kasan suteja. Tuijotin kyllä suu auki tuota kasaa miettien, että paljonko niihin sitten oli sitä rahaa oikein tuhlaantunut. Kuulemma alle 50€ joten pidin suuni kiinni. Feikkejä tai ei, niin ele on kaunis ja minä täällä aivan innoissani lahjastani.


Enää en ainakaan voi sanoa, että ei olisi luomivärejä joista valita ja joilla rakkaita ystäviänikin meikata. Nämä ovat ihan mielettömiä ja ellei kello olisi näin paljon niin varmaan ryntäisin saman tien kokeilemaankin niitä. Voi olla vaikea miettiä huomenna aamulla meikkejään kun on niin monta vaihtoehtoa.


Kuvittelin, että tämä olisi ollut se määrä suteja joka sieltä tulee, mutta olin väärässä. Minä olen huono ostamaan suteja ja ovathan ne kuitenkin hintaviakin. Nämäkin olisivat jo saaneet hihkumaan riemusta, kunnes:


Tämä sitten saikin jo pomppimaan riemusta. Myönnän suoraan, että en varmaan moneen päivään saa käytettyä noista puoliakaan, mutta ainakin ne ovat olemassa. Rakastan lahjaani. Ai vieläkö se joulu oli tulossa? Tähän asuntoon se nimittäin saapui nyt.

Kiitos kulta <3

2 kommenttia:

 1. Vau!! Minun mieheni ei ole ikinä ostanut minulle mitään kosmetiikkaa tai muuta siihen liittyvää - yhdessä on oltu 14,5 vuotta :-)Ei varmaan ole edes uskaltanut, kun pelkää, että menee metsään hankintojen suhteen. Hajuvesiä ei pysty allergisena edes haistelemaan. Minä ostan hänenkin dödönsä tai ainakin haistelen ne.

  Tosi ihana lahja! Miehille on muuten tyypillistä, että kun alkavat laittaa jotain asiaa ns. kuntoon, niin se hoidetaan sitten kunnolla - sinullakin on nyt nuo suti-asiat kunnossa :-) Jos jotain suteja muuten haluaisin suositella, niin Body Shopin. Minulla on ollut käytössä heidän poskipuna- ja luomivärisutinsa jo niin monta vuotta, että en edes muista, milloin olen ne hankkinut. Päivittäin käytän ja ihan nestesaippualla pesen. Ovat ehdottomasti laadukkaimmat, mitä olen koskaan käyttänyt. En osaa sanoa, että paljonko maksavat - muistelisin, että ostaessa ehkä kirpaisi silloin. Enkä tiedä, ovatko tämän päivän myynnissä olevat yhtä hyviä kuin nuo omani, mutta ovat olleet kyllä kestäviä. Ei irtoile karvoja lainkaan, vaan aina vaan pelittävät.

  Ihanaa joulun aikaa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kotinörtti on hyvä tilaamaan asioita netistä. Muutoin en usko, että olisin noita saanut, tokikaan hintansa takia, mutta myöskään siksi, että olisi joutunut menemään kauppaan jossa on ihmisiä. Ymmärrän pelon ostaa oikein hyvin, tämäkin kyseli tunti tolkulla, että onhan ne nyt hyviä, uskoi kun lopulta ärähdin koetettuani ensin vakuuttaa monta kertaa.

  Pitää kokeilla BodyShopin suteja seuraavaksi. Sitten kun siis näiden jälkeen uusia tarvitsee. Hyvä vinkki kuitenkin.

  Hyvää joulua :)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!