20.12.2011

Mennyt lauantai

 Menneeltä lauantailta on teille muutamiakin kuvia, joten tässä olisi tarjolla tapahtumaa ihan tavallisesta lauantaista. Pitää kuitenkin aloittaa sillä tärkeimmällä, eli jossain vaatetuksessahan sitä tuli lauantaina lähdettyä liikkeelle. Tapahtuma paikkana on siis Turku, viimeisen kerran tänä vuonna.


Neule: Vero Moda
Huivi: Esprit
Mekko: Monsuun (Dublin)
Kengät: Pertti Pahlmroot
Laukku: Michael Kors

Näissä vaatteissa siis lähdettiin viettämään ensin päivää ostoskeskukseen ja vielä sen jälkeen viettämään illanistujaisia ystävälle. Neule on Stoccalta ostettu, tämän kuun kantis tarjous ellen väärin muista. Pehmeän lämmin se on ainakin. Alla on tosiaan Monsoonin mekko, jota tuli kesällä pidettyä enemmänkin, mutta nyt sitten hameena neuleiden kanssa näin talvella.


Asusteena toimi Äidin aikanaan ostama rannerengas, joka on samalta myyjältä kuin pronssin väriset korut, jotka viime viikolla olivat esittelyssä. Suuntana reissulle oli siis todella Raision puolella oleva kauppakeskus Mylly. Mitään sen suurempaa sieltä ei lähdetty hakemaan ja lopulta ei ostettukaan, ihmisvilinään lähinnä suunnistettiin.
Nätisti siellä minusta on joulua laitettu, tuo suihkulähde on ihan suosikkini, en oikeastaan osaa edes määritellä sen suuremmin miksi. Tulipahan nyt ainakin kuvattua. Ihmisiä oli vaikka millä mitalla ja sen takia varmaan mitään ei ostettukaan, ei vaan jaksanut jonottaa.
Ruokapaikaksi valikoitui Rico, jossa nautittiin ravintolan tarjoaman patongin lisäksi lehtipihvit ja jälkiruuaksi omenaleivosjuttua ja suklaamoussea. Ei mikään suurempi kulinaristinen nautinto, mutta sen myönnän, että hyvää se oli ja parin tunnin kiertelyn jälkeen maittoi todella hyvin.Ilta menikin sitten rattoisasti ystäväpariskunnalla Arkham Horror nimisen lautapelin parissa. Perjantaina samassa asunnossa juhlitut pikkujoulut vaativat hiljaista tasoittelua ja mikä siihen sopisi paremmin kuin kunnon lautapelillä. Kaikkineen siis oikein hyvä ja rauhallinen lauantai oli täällä suunnassa takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!