3.12.2011

Perjantai ja veronpalautukset

Perjantai meni, jos rehellisiä ollaan, maatessa. Yskä sai kuulostamaan tuberkuloosipotilaalta ja koska käytän ääntäni töissä, niin eihän siinä auttanut kuin olla kotosalla. Onneksi tämä ei tarkoittanut kuitenkaan kotiin kokonaan juuttumista vaan suuntasimme illalla Kotinörtin kanssa ostoksille ja syömään.


Neule: Esprit
Bleiseri: Mexx
Farkut: Evans (www.evans.co.uk)
Kengä: Esprit
Laukku: Esprit
Takki: Christel & CO
Kaulaliina: Sokos
Hanskat: Dublin

Näissä vaatteissa sitä sitten suunnattiin ihan ensimmäiseksi kohti lentokenttää ja DHLn toimipistettä. Voi kyllä, ne olivat taas lähettäneet paketin Briteistä sitä kautta sen sijaan, että olisivat normaalisti voineet toimittaa paketin postiin. Kotinörtti onneksi kiltisti ajeli meidät kentän kupeeseen.Paketissa oli siis Anopille tilattu joululahja. En ole kovin hyvissä väleissäni Anoppini kanssa. En ymmärrä hänen ajatusmaailmaansa (kuten sitä, että tämä rehellisesti kuvitteli, että me Kotinörtin kanssa muutamme sinne maalle asumaan) ja koen välillä suuria vaikeuksia olla anoppilassa. Toisaalta olen aina kohtelias ja vaikka sopeutumisvaikeuteni ehkä huomaakin, niin ainakaan siitä ei ole koskaan mitään sanottu. No mutta siis ostin joululahjan kuitenkin. Anopin edellinen käsilaukku näytti siltä, että se hajoaa käsiin ja nopeasti konsultoituani Kotinörtin siskoa päädyimme tähän laukkuun.
Kirjoitinkin juuri aamulla laihtuneeni. Ainakin kovasti koetimme saada tätä vahinkoa korjattua illalla. Veronpalautusten kunniaksi päätimme mennä syömää ja pitkästä aikaa paikaksi valikoitui Chico's. Me siis emme asusta ihan keskustan tuntumassa kuitenkaan, joten Kauppakeskuksen kupeessa asumisen huonoja puolia on se, että ravintoloita ei ole tarjolla kuten keskustassa olisi. Ei silti, minusta ruuat olivat hyviä.


No kuten arvata saattaa, en minä ihan ilman veronpalautuksia jäänyt ja vaikka osa hulahtikin kerralla (kerron myöhemmin mihin), niin jäi sitä kuitenkin shoppailuun rahaa. Mieli teki ostaa Kotinörtille myös lisää joululahjoja, mutta minua kiellettiin, kuulemma ostanut riittävästi. Niitä on niin kiva ostaa, mutta löysin toki itsellenikin jotain.


Luomivärisiveltimeni olen jo jonkin aikaa ostanut H&Mn valikoimasta. hintansa takia. Eivät välttämättä laadullisesti mitään parhaita mahdollisia, mutta eivät huonojakaan. Pidän näistä ja näiden toiminnasta. Ja näitä on varaa ostaa melkein joka värille omansa.


Minua voisi pitää Espritin kävelevänä mainoksena. Ainakin aina ajoittain. Niinpä tämäkin perus musta neule tuli sieltä hankittua. Olen kaivannut perus mustaa neuletta Nextiltä hankkimani ystäväksi, sillä jotenkin olen ihastunut nyt neule + bleiseri yhdistelmään. Ehkä lämpönsä takia. Koetan tästä ihanuudesta saada vielä paremmankin kuvan aikaan.


Meidän piti mennä hakemaan Emotionille kuivashamppoo. Päätin kuitenkin ostaa sen Prismasta luettuani arvostelua yhdestä tuotteesta. Tarina siitä, miten päädyimme Inglottiin on seuraava:

Kotinörtti: "Eikö Emotion oo tuolla?" Huitoo toiseen suuntaan
Minä: "Ei, se on tässä" Osoittaa viereistä kauppaa
Kotinörtti: "Ai, jaa, miten musta tuntu että se on tuolla"
Minä: "Siellä on Inglot... Joo! Mennään Inglottiin kanssa!"
Kotinörtti: "Oi voi, olis pitäny olla hiljaa vaan"

Ihania uusia luomivärejä tuli hankittua ja niitä on ajatus kokeilla jo samantien tänään. Rakastan tuon kaupan tuotteita. Luomiväreissä on riittävä määrä pigmenttiä ja freedom system on ihan loistava. Saan ihan itse valita puuttuvia luomivärejä. Tämänkin paletin hinnaksi tuli 27€ joka ei itse valituista väreistä ole mielestäni mikään kova hinta. Luomivärit siis alkavat olemaan tuolta, samoin kulmakynä ja tummemmat huulipunat (vaaleammat vielä vanhoja ja muualta). Meikkipohjan mineraalit tulevat toki edelleen muualta samoin kynsilakat, mutta muuten valikoima alkaa tuolta olemaan aika hyvä. Mieleni tekisi kovasti sellaista pronssin/kullan sekoitus versiota paletista, katsotaan jos vielä sorrun siihenkin.

Ihanaa lauantain jatkoa kaikille <3

3 kommenttia:

 1. Hei ja kiitokset taas hauskasta postauksesta :) Tosi kiva oli myös aiempi "Päivä Dahlian kanssa". Kaikki postauksesi kyllä täällä ruudun takana innolla seuraan mutta hyvin hyvin huono olen kommenteja laittamaan... Vaikka tiedän kyllä miten kannustavia voivat olla :)
  Mukavaa sunnuntaipäivää sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Mahtaako tuossa toisella jälkkärilautasella olla amerikkalaisia pannukakkuja? Nam, joka tapauksessa!
  Laukkuostos on kaunis ele anoppia kohtaan, vaikka hän ei parhaimpiin ystäviin lukeudukaan. "Sivistynyt ihminen on aina hyvää seuraa", sen viisauden on opettanut minulle aikoinaan edesmennyt pappani. Ja siitä minäkin olen yrittänyt pitää kiinni. Toisinaan se on helpompaa, kun taas toisinaan on vähän enemmän hoettava mielessään tuota periaatetta..

  VastaaPoista
 3. Johanna:
  Olen aivan yhtä huono kommentoimaan vaikka säännöllisesti blogiasi koetankin lukea. Pääasia lienee se, että joku lukee.
  Hyvää sunnuntaita myös sinne :)

  Business Woman:
  Amerikkalaisia pannareitahan ne ovat, Kotinörtin jälkkärivalinta, joka aiheutti lievaa annoskateutta.
  Samaa mieltä on oltava siitä, että sivistynyt ihminen on hyvää seuraa aina. Tässä kohdassa saan vaan itselleni aktiivisemmin sitä hokea kuin yleensä. Ei toista sovi minusta joululahjatta jättää kun sukua on ja lahjalle selvä tarve myös.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!