10.12.2011

Pikkujoulut

Kuten panikoin torstaina tännekin, oli edessä työpaikan pikkujoulut, jonne todella lähden nopealla varoitusajalla. Kotona oli lopulta aikaa noin 30min aikaa laittaa itsensä valmiiksi. Asia olisi ollut eri, jos olisin aamulla tiennyt juhliin lähteväni. Olisin varannut kaiken valmiiksi töihin mukaan ja tehnyt meikkipohjan eri tavalla. Silmät lähinnä. Suosin neutraaleja värejä arkimeikissä ja illalla rakastan violettia. kupari ja violetti eivät toimi, joten ei ei siinä auttanut kun naama vaan pesuun ja uudet meikit. Samoin kuin tukka uusiksi ja toki pukeutuminen uusiksi.


Neule: Esprit
Hame: Your's
Saappaat: Gabor

Kuten näistä Mrs Canadan ottamista kuvista töistä samaiselta päivältä voi päätellä, ne eivät olleet kovin pikkujouluiset. Monet sanoivat töissä, että voin hyvin lähteä noissa vaatteissa, mutta itselleni jotenkin ajatus noissa vaatteissa lähtemisestä ei vaan toiminut.


Niinpä se oli sitten mekko pyykkitelineen päälle levälleen kylppärissä, korut ja hajuvesi siihen päälle valmiiksi. Pesukoneen päälle valmiiksi laukku ja kengät ja eikun naama ja tukka uusiksi kiireessä. Lopulta on jotain hyötyä siitä, että meikkaan nopeasti joten olin ajoissa valmis astumaan taksiin joka tuli noutamaan alaovelta.
Casinollahan itsestään on kuvauskielto, shown aikana ja ravintolan puolella ei ollut, mutta enpä ole aikoihin ollut yhtä pettynyt ruokaan kuin tuolla. Alkuruoka (joka oli vaaleaa keittoa vaaleassa kupissa, joten kuvaaminen ei oikein toiminut) oli ehdottomasti paras vaihtoehto. Suurelle joukolle tehtynä pääruuan kasvikset olivat raakoja ja liha ylikypsää ja kuivaa. Jälkiruokaa muut kehuivat, ei istunut omaan makuuni. Kaikkineen ruoka ei ollut mieleeni, mutta voisin kuvitella kyseisen ravintolan osaavan tehdä myös hyvää ruokaa ja meille kävi vaan huono tuuri.Mekko: Awear (Dublin)
Laukku: New Look
Kengät: Tapas

Eli sinisellä mekolla mentiin, yhdistettynä sitten hopeisiin kenkiin, laukkuun ja koruihin. Enemmän blingiä kuin ennen, mutta tämmöisellä toimitiin tämän vuoden pikkujouluissa. Vielä on yhdet pikkujoulut edessä, mutta ne ovat sunnuntaina ja sinne on tarkoitus mennä ihan normaaleissa vaatteissa istumaan kahville ystävien kanssa keskellä päivää.

Suuret kiitokset vielä kaikille mekkoideoista <3

P.S. Se punainen kesämekko jäi sen verran mietityttämään, että eiköhän sekin tässä vaikka sunnuntaina löydy päälle. Tai ainakin kokeilla voisiko se edes toimia.

6 kommenttia:

 1. Ihan täydellinen muodonmuutos arjesta juhlaan! Minusta pikkujouluihin ei voi lähteä työvaatteissa jo ihan senkin tähden, että itsellä katoaa juhlafiilis. Tai siis se ei pääse edes syntymään. Onko tuoksu muuten Kenzoa? Jos en tunnista ihan väärin ja kyseessä on se tuoksu jota ajattelin.. Käytin sitä parin vuoden ajan ainoana tuoksuna. Tuli ihana fiilis! Tykkäsin siitä hurjasti.

  VastaaPoista
 2. Upeita asuja sulla ollut taas ja nams mitä herkkuja! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania asuja ja varsinkin tuo sininen mekko näyttää tosi hyvältä. :)

  VastaaPoista
 4. Business Woman: Juuri siksi minäkin kiidin kotiin vaihtamaan vaatteet sen sijaan, että olisin työvaatteissa liikkunut juhlimaan. Tuoksu on useamman vuoden vanha jo (joskin edelleen saman tuoksuinen), mutta ihan oikein tunnistettu, eli Kenzoahan se. Pitkään oli"jäähyllä" kun käytin liian usein, nyt siitä taas pidän ja tulee käytettyä usein.

  Reetta: Kiitos :) Kuvat antavat paremman kuvan kuin mikä oli maku, valitettavasti.

  Riina: Kiitos, yksi suosikkimekoistanihan tuo.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!