22.12.2011

Sininen seinä

Meillä on siis, kuten aamulla mainitsin, toimisto muuttanut pois vanhoista tiloista. Siirryimme sen kaikki huimat muutaman metriä käytävän toiselle puolelle, mutta se ei suinkaan tarkoita sitä, etteikö koko toimistoa olisi pitänyt pakata ja sen jälkeen sitten purkaa takaisin paikoilleen. Lainasin Kotinörtiltä muutaman hyvän ruuvimeisselijuttuasian joilla sitten kiinniteltiin sermejä rivakasti takaisin paikoilleen. Siinä vaiheessa kun olin maannut selälläni lattialla laitellen koneen johtoja seinää tajusimme Mrs Canadan kanssa, että päivän asu oli kuvaamatta.


Paita: Seppälä
Neule: Seppälä
Farkut: Evans

Tässä on siis lopputulos mitä seuraa siitä kun on muuttanut koko päivän tavaroita ja koettaa sitten olla jotenkin edustavan näköinen. Unohtaa laittaa kengät jalkaansa ja valitsee vielä kuvauspaikaksi viisaasti toimiston ainoan sinisen seinän josta tuo petrolin värinen neule melkein erottuu. Noh, aina ei voi onnistua ja pakko on sanoa, että uusi toimisto on kyllä tiloiltaan aivan loistava ja paljon parempi kuin edellinen oli. Minulla oli myös töihin mennessä myös isompi kaulakoru kaulassa, joka sitten unohtui sekin laittaa takaisin kaulaan siellä pöytien alta konttailun jälkeen.

Muutto kuitenkin takana ja tänään oli viimeinen työpäivä ennen joulua, joten täällä päässä alkaa lyhyt joululoma (välipäiviksi töihin). Sitä on hyvä lähteä juhlistamaan jouluperinteitä kunnioittaen Äidin kanssa balettiin ja Pähkinänsärkijää katsomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!