5.12.2011

Sitä kaikkea ah niin tarpeellista

Se kaikki alkoi aivan viattomasti yhdestä vanhasta huulipunasta. Kävin läpi huulipuniani ja nakkelin käyttämättömiä kassiin jonka vien vielä jossain vaiheessa kavereille metodilla "mitään en vie takaisin". Löysin yhden unohduksissa olleen huulipunan, jonka totesin olevan sittenkin ihan kiva:


Viaton Cliniquen huulipuna kertoi nimekseen Think Pronze. Kokeilin sitä mielenkiinnosta huulilleni ja se olikin sitten siinä. Tiesin, minne jalkani veisivät ja millainen meikki tämän kanssa sopisi. Suurin osa varmaankin arvasi jo: Inglottiin hakemaan lisää meikkejä. Jotain on nyt tehtävä, koska omaan selvän addiktion sitä kauppaa kohtaan. Koetan kiertää sen ainakin vähän aikaa pidemmältä. En ihan oikeasti tarvitse uuta kosmetiikkaa. On toki eri asia, että haluan, mutta nyt ei kyllä ole tarvetta. Koetan siis kiertää.

Ensimmäisenä tarttui mukaan kulmakynä. Itse käytän tätä kyllä rajauksena enemmän kuin kulmakynänä, koska kulmiin on eri tuote. Mutta hyvä tietää, että tällä voi hädän tuleen sutia kulmatkin. Aavistuksen tumma ehkä makuuni jos ajattelee kulmia, mutta silmien rajaukseen varsin hyvä vaihtoehto.


No sitten on se totaalinen heräteostos. Koska siis juuri tuollaisia huulipunia tuli nakeltua siihen kassiin, niin tottakai sitä piti saada uusi. Yllättävän runsas pigmenttinen, mutta jos ei kovin paljon paina niin tästä saa ihanan ruusuisen punan huulille aikaan kyllä hyvin.


Oliko tämä joku yllätys, että näin käy? Että kun ostan paletin, jossa on yksin lämpimän metallinen väri, niin niitä tulee ostettua sitten lisää. Aivan ihania ovat ja niillä sai kyllä niin kauniin meikin aikaan että. Voisin koettaa kuvata teille tuota joku päivä. Minähän siis olen näitä, jotka meikkaavat aamuisin yleensä saman värisiksi, niin kerrankin sai vaihtelua kun on parikin arkisopivaa palettia, niin tulee vähän edes erilaisia. Ihana <3

Hyvää maanantaita kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!