28.12.2011

Uusia hiusjuttuja

Sain eilen haettua postista Feeluniquelta tilatut shamppoon ja hoitoaineen ja nyt voin niistä jo käyttökokemustakin kertoa. Redkenistä olin sarjana kuullut paljon kehuja ja vaikka Asussiessa ei mitään vikaa ole, niin hinguin silti tilaamaan uutta kokeiltavaksi. Jostain olen saanut päähäni, että hiukset pitävät vaihtelusta, joten kokeiluun vaan.


Tilasin nämä joulun alla joten sain tilattua paketin, jossa olivat niin shamppoo kuin hoitoaine. Sinällään kiva idea ja koska ne eivät muutenkaan mahtuisi postiluukusta, niin en laatikkoa pahakseni pistänyt.


Tyylikkään metallisen musta metalliboksi, jolla en kyllä tee yhtään mitään. Vaikka tässä olen miettinyt, jos siirtäisin sinne kynsilakat. Pitää kokeilla onko laatikko tarpeeksi korkea ja riittävän suuri.


Nätisti tulivat pakattuna. Shamppoossa on 300ml tavaraa ja hoitoaineessa 250ml. Minulle tämä sopii, koska shamppoota kuluu ainakin minulla enemmän kuin hoitoainetta. Usein omaa tukkaani on vaahdotettava kahdesti, jotta rakastamani kuivashamppoo lähtee kunnolla tukasta. Redgenin Blondeglam on sarja, joka ainakin mainostaa tuovansa esiin vaalean eri sävyjä ja koska päässäni on raidat, niin arvelin tämän olevan toimiva kokeilu.


Tuoksu on ihanan greippinen, riittävän mieto kuitenkin, ettei käy omaan nenääni liikaa. Onneksi pullot ovat eri kokoiset, koska silmälasien omistajana on hyvä tietää kumpaa spruuttaa ensin tukkaansa. Ettei tule virheitä ja kuluta ainetta turhaan.


Minusta nämä pesivät ja hoitivat hyvin. Yhden kerran kokemuksen jälkeen on mahdoton sanoa, tuoko tämä raitoja paremmin esille, mutta hiukset oli helppo harjata suoriksi ja ne tuntuivat hyvin hoidetuilta. Itse siis tykkäsin näistä ja kuten todettua, Feelunique myy näitä noin puoleen hintaan Suomen hinnoista, joten siinä mielessä ei mikään katastrofaalisen hintainen kokeilu, vaikka toki oletan että maksetulla 23€:lla saan myös vastinetta rahoilleni.

Kellään muulla kokemusta Redkenin sarjoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!