10.1.2012

Harmaan voittokulku eli eilisen ja tämän päivän asuja

Olen oikeastaan vasta viimeisen vuoden aika löytänyt tällaisia värejä kun harmaa ja ruskea. Töihin molemmat sopivat loistavasti ja samalla ne tuovat vaihtelua ainaiseen rakkauteeni mustaan nähden. Jotenkin talvella painotan värien puolesta neutraaleihin, kesällä sitten taas puhkean kukkaan. Punaistakin on tullut vähemmän käytettyä näin talvella, vaikka kyllä se tuolta vielä iskee päälle sekin vaihe, rakkaus punaiseen siis.

Kuvaajana kummissakin kuvissa Mrs Canada jonka kanssa aamupäivän kuvassessioista on tullut jo hyvin toimiva rutiini.


Neule: Mark's&Spencer
Liivi: JackPot
Housut: YourFace
Kengät: Äidiltä saatu

Kaivoin lumen kunniaksi nämä viime vuonna ostetut YourFacen housut. Näissä on se suuri etu, että niissä on ripaus villaa mukana. Kuten huomata saattaa yhdistän pakkasella ihan mielelläni puuvillaneuleen päälle vielä jotain villaa, kuvaa sitä, miten hyvä olen palelemaan. Housuissa sinällään ei ole mitään vikaa, ne ovat vain nykyisellään aavistuksen liian suuret. Opin eilisestä, että pidempi yläosa on parempi, edestä kun eivät istu sitten niin millään. Muuten kyllä yhdet suosikkini näin viimaa vastaan. Ei sillä, että tuolla niin kovin kylmä olisi, mutta sen verran, että saan syyn käyttää villavaatteitani.Kauluspaita: Dublin
Neule: Vila
Housut: YourFace
Vyö: Dublin
Kengät: Mark's&Spencer

Uudet työkengätkin sain aikaan kannettua töihin, joten puolitoista vuotta palvelleet vielä eilen jalassa olleet lensivät hyvällä syyllä roskiin. Villavaatteista sain etsittyä myös harmaan viime talvena ostetun neuleeni ja pidemmällä yläosalla nuo housutkin näyttävät ihan hyviltä jo. Sääli sinällään jos on alettava etsimään uusia vain koska nuo ovat liian isot. Laihtumisessa ei ole mitään vikaa, ongelmaksi muodostuu vaatekaappi, joka on kasattu tähän kokooni juuri nyt. Uusiminen tulee kalliiksi.

Näin siis maanantaina ja tiistaina, harmailla ihanuuksilla mentiin. Jos vaikka huomenna saisi jotain väriä puettua päällensä.

4 kommenttia:

 1. Kiitos :) Niin se vaan tuppaa olemaan, että töissä on tietyllä tavalla pukeuduttava, vapaalla voi sitten enemmän revitellä jos sille tuulelle sattuu :)

  VastaaPoista
 2. love it!

  http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Thaks, trying to use some other colours as well, not just plain black :)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!