19.1.2012

Ihanat punaiset kengät sekä harmaa asukokonaisuus

Kaikki tietävät ne Minna Parikan punaiset kengät. No juuri ne kiiltonahkakengät, joissa on ne sydämet. Minulla kesti todella kauan totutella ajatukseen sellaisista kengistä ja nykyisin pidän niistä. Parikat eivät vaan missään nimessä ole mitenkään halvat kengät. Olin tässä taannoin parisen viikkoa sitten verkkoshoppaamassa ja törmäsin versioihin niistä kengistä, jotka sopivat itselleni, omaan tyyliini ja ennen kaikkea lompakolleni paljon paremmin. New Look on (verkko)kauppa Briteissä, josta saan ostettua itselleni sopivia kenkiä kun valitsen leveän lestin kengät. Se on vähän kuin Saksassa Deichmann. Mitkä tahansa koon 5 kengät laitan jalkaani, niin New Lookilla ne sopivat aina kuin valettu. En todellakaan valita tästä faktasta vaan nautin edullisista kengistä. Mitenkään kalliita ja sen seurauksena huippulaadukkaitakaan sen liikkeen kengät eivät ole, mutta minulle ne sopivat vallan loistavasti.

Uusimmat sieltä tulivat odottamaan jo talven loppumista ja lumien sulamista:
(pahoittelut tuosta hintalapun näkymisestä ensimmäisessä kuvassa)
Ihanat suloiset kankaiset kenkäni. Tällä hetkellä odotan niin paljon sopivia kelejä noiden käyttämiselle että. Hinkuan muutenkin jo pääsyä avokasvalikoimani kimppuun, niissä kun on niin paljon enemmän vaihtoehtoja kuin muissa kengissäni.

Tokihan sitä keskiviikkona kuvattiin työvaatteitakin, perinteisesti Mrs Canadan kanssa studiokuvaussessio aamupäivästä:


Paita: O.I.S
Bleiseri: Mexx
Vyö: Dublin
Hame: Lindex
Kengät: Deichmann

Vaikka sitä kuinka koetin taistella jo talvea vastaan, niin kyllä se harmaa vaan vetää silti vielä puoleensa. Välillä siis värikkäämmillä vaatteilla, eilen se oli tavallista harmaata päällä. Toisaalta viihdyn kyllä hyvin tuossa kokonaisuudessa ja hame on edelleen yksi suosikeistani ja se on varmaan huomannut sen käyttömäärästäkin. Toisaalta, mitä sitä itselle mieluista tuotetta kaapissakaan hautomaan, lopulta vaatteet on kuitenkin tarkoitettu käytettäväksi.

Hyvää torstain jatkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Mä katsoin aluksi että ne on oikeasti Minna Parikat! Aika mahtavasti löysit lähes samanlaiset ja tosiaan hinta on aika paljon huokeampi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisivatkin aidot, nämä kuitenkin ihastuttivat kirkkaammalla värillään ja kangas materiaalinaan noin kiiltonahkaisiin Parikoihin verrattuna. Nyt täällä sitten odotellaan lumien katoamista ja kevään tuloa uusien kenkien kanssa.

   Poista
 2. Aivan järkyttävän upeat kengät. Olen täällä aivan vetelänä. Ehkä pitäisi itskein tsekkailla New Lookin valikoimaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa aivan ehdottomasti vilkaista sitä, suosittelen vahvasti. Niin ihania ja niin toimivia ja ainakin omaan jalkaani sopivat todella hyvin, toivottavasti myös sinun.

   Poista
 3. Hyvä löytö!! :)

  http://searchingforlbd.blogspot.com/2012/01/its-here-international-giveaway.html
  ^tsekkaa mun MAC meikkiarvonta :)

  VastaaPoista
 4. Pitää vilkaista jahka täältä töistä kotio saakka pääsen :)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!